Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop 2013 pentru nativii din CAPRICORN

Postat de Urania Horoscop On 28 - December - 2012

Horoscop CAPRICORN 2013

Afirmaţia anului
Schimbările productive şi practice deschid noi căi pentru atingerea succesului.

Anul 2013 pentru nativii din Capricorn

Horoscop 2013 Capricorn

Socializarea, prietenii şi poveştile de dragoste vor fi priorităţile celei mai mari părţi a anului 2013, alături de momente deosebite dedicate persoanelor apropiate, copiilor şi partenerului. Viaţa domestică va fi şi ea importantă. Vă veţi putea elibera de stres petrecându-vă serile acasă şi bucurându-vă de compania celor dragi.
Munca depusă va fi extrem de satisfăcătoare datorită faptului că până pe 24 iunie Jupiter îşi continuă tranzitul prin Gemeni, casa a şasea. Totuşi, vor exista şi momente când veţi fi tentat să preluaţi mult mai multe sarcini decât puteţi duce. Reţineţi că nu sunteţi decât un om şi că fiecare zi nu are decât douăzeci şi patru de ore. Folosiţi-le raţional şi aveţi grijă să faceţi ceea ce aţi promis. Altfel, acest tranzit norocos se poate întoarce împotriva dumneavoastră. în ansamblu, aşteptaţi-vă la o perioadă favorabilă la serviciu, cu excelente oportunităţi de a vă pune în valoare aptitudinile şi talentele.

Casa a şasea este şi un sector al sănătăţii, aşa că veţi fi mult mai eficient la serviciu dacă veţi echilibra multele ore de muncă prin momente de distracţie alături de cei apropiaţi. Treceţi la nivelul următor şi faceţi-vă singur un bine practicând exerciţii fizice moderate. Organizaţi, de exemplu, plimbări la ora prânzului împreună cu colegii sau treziţi-vă devreme dimineaţa şi duceţi-vă de câteva ori pe săptămână la o sală de sport. Un regim alimentar sănătos şi nutritiv şi un somn bun noaptea vă pot furniza combustibilul necesar pentru o productivitate bună.
După ce Jupiter îşi va începe pe 25 iunie tranzitul de un an prin Rac, casa a şaptea, veţi cunoaşte multă lume. Unii vă vor deveni prieteni, alţii vor fi colegi de nădejde sau vor apărea cu un anumit scop. Acest tranzit este unul dintre cele mai bune pentru nativii din Capricorn care se află în căutarea unei relaţii de dragoste şi este posibil să întâlniţi perechea din visurile dumneavoastră. Membrii familiei vor juca şi ei un rol important, legăturile cu unii dintre ei devenind mai puternice. Cel puţin unul vă va purta noroc. în perioada tranzitului de un an al acestei planete a şansei, rolul dumneavoastră va fi unul special: îi veţi încuraja pe ceilalţi să dea tot ce au mai bun în ei. Dacă veţi răspândi optimism şi entuziasm, veţi primi acelaşi lucru în viaţa dumneavoastră.
* Saturn îşi continuă tranzitul de doi ani prin Scorpion, casa a unsprezecea, a prietenilor. între momentul actual şi sfârşitul lui 2014 vă veţi lărgi cercul cunoştinţelor. Anumite persoane vor apărea doar pentru a vă învăţa ceva, fie prin exemplu, fie împărtăşindu-vă din cunoaşterea lor. Veţi avea relaţii strânse cu unii şi este posibil ca anumiţi oameni din trecut să reintre în viaţa dumneavoastră. Vara aceasta, Saturn vă poate aduce sufletul-pereche, cineva care vă devine un prieten apropiat sau partener de viaţă.
Acest sector este asociat şi cu activităţile de grup, cluburi, organizaţii şi lucrul în echipă. Şi în aceste domenii puteţi învăţa de la ceilalţi, beneficiind de experienţa şi priceperea lor. Fiţi însă prevăzător dacă vi se cere să preluaţi conducerea vreunui grup. E posibil să vă treziţi cu responsabilităţi mari, trebuind să munciţi mai mult decât a fost vorba la început. Dar şi acest lucru poate fi o ocazie excelentă de a vă perfecţiona aptitudinile legate de delegarea sarcinilor, de clădirea consensului şi de familiarizarea cu contactele din

carieră într-un cadru mult mai relaxat.
Ţelurile şi obiectivele sunt şi ele legate de casa a unsprezecea, aşa că ar trebui să rezervaţi timp vinei analize a vieţii dumneavoastră. Vă aflaţi acolo unde aţi vrut să fiţi, având ca ţintă atingerea obiectivelor pe termen lung şi scurt? Poate că e momentul să priviţi mai îndeaproape ceea ce aţi realizat până acum şi în ce direcţie vă îndreptaţi în viitor. întocmiţi o listă care să vă îndrume spre locul în care doriţi să ajungeţi.
Uranus continuă să avanseze în Berbec, unde va sta până în 2018. înaintând prin casa a patra, schimbarea va constitui în principal regula pe scena domestică. E posibil să vă mutaţi de mai multe ori sau să începeţi o redecorare extinsă ori un proiect de reamenajare a locuinţei. Prezenţa lui Uranus în acest sector poate aduce schimbări în familie, aşa că s-ar putea ca un copil ajuns la maturitate, o rudă sau un coleg de apartament să plece de acasă sau să se mute cu dumneavoastră.
Sunt posibile probleme cu instalaţiile electrice, dar şi mecanice. Nu e momentul să amânaţi reparaţiile necesare, însă fiţi atent dacă vă ocupaţi singur de ele. Dacă nu aveţi priceperea necesară, chemaţi mai bine un profesionist, iar aici trebuie inclusă şi instalarea noilor aparate electronice sau a diverselor dispozitive. Chiar şi montarea unui nou sistem audio-video poate fi mai complexă decât pare la prima vedere.
Casa a patra este asociată şi cu relaţiile de familie, aşa că e posibil ca o intuiţie bruscă să reveleze modul în care experienţele din copilărie şi educaţia primită de la părinţi v-au format ca adult. Dacă aceste mesaje vechi nu mai funcţionează, este momentul să le înlocuiţi cu unele care reflectă mai bine ceea ce aţi devenit astăzi. Analizaţi atent problemele care ies la suprafaţă, rezolvaţi-le şi schimbaţi-vă gândirea şi concepţiile astfel încât să funcţioneze în cadrul stilului de viaţă actual.
Neptun va continua să vă stimuleze mintea, deoarece tranzitează zodia Peştilor până în 2025. Accentul fiind pus pe casa a treia şi pe studiu, veţi dori să cunoaşteţi cât mai mult, să primiţi cele mai noi informaţii despre lume. Această influenţă poate intensifica gândirea creativă pe care o puteţi utiliza pentru rezolvarea problemelor sau în scris ori în cazul vorbitului în public. O precauţie: nu scăpaţi detaliile importante.
O altă modalitate de a vă satisface nevoia de informaţii este participarea la un curs pentru a vă dezvolta aptitudinile legate de serviciu, pentru a vă completa educaţia ori pentru a obţine o diplomă suplimentară. Luaţi în considerare studiul online, însă trebuie să fiţi conştient de faptul că menţinerea concentrării în acest caz poate fi destul de dificilă. Oricum, un studiu structurat nu este singura opţiune. Puteţi fi satisfăcut cercetând un subiect care v-a interesat întotdeauna sau perfecţionându-vă o aptitudine legată de un hobby. Probabil că veţi lua la dumneavoastră peste tot e-readerul sau veţi fi interesat în mod special de ştiri şi de programele educaţionale de la televizor sau de pe internet.
Anul acesta va aduce mai multe contacte cu oamenii din mediul apropiat: vecini, fraţi şi alte rude. Unii vă vor inspira, iar alţii vă vor dezamăgi. Pentru că Neptun reprezintă şi înşelătoria, trebuie să fiţi precaut şi să nu credeţi tot ce auziţi sau să aveţi încredere în oricine. Unii vă vor promite marea cu sarea, dar nu se vor ţine de cuvânt. Puteţi cădea şi singur în capcana autoînşelării, crezând ceea ce veţi dori să credeţi şi nevăzând deloc lucrurile aşa cum sunt. Ar fi mai înţelept să cereţi o părere obiectivă înainte de a lua decizii importante. Ascultaţi reacţiile celor din jur şi luaţi-le în serios.
Pluton continuă să înainteze lent prin zodia dumneavoastră natală, unde se va afla până în 2024, aşa că e posibil să nu trăiţi din plin efectele tranzitului său până în anul în care vă va aspecta Soarele natal. Cu toate acestea, Pluton va fi activ în viaţa dumneavoastră chiar şi numai prin intermediul altor oameni şi al evenimentelor din jur. Observaţi ce se întâmplă şi modul în care această energie planetară îi influenţează pe ceilalţi şi lumea în ansamblul său. Puteţi beneficia de o astfel cunoaştere şi în anii următori, când Pluton, aspectându-vă Soarele natal, vă va motiva să mergeţi pe calea transformării personale. (Nativii din Capricorn născuţi între 20 şi 29 decembrie au avut deja parte de efectele aspectului Pluton-Soare.)

Pluton se face cunoscut printr-o nevoie de schimbare – la orice nivel. Reţineţi totuşi că acţiunile începute în timpul tranzitului plutonian sunt rareori reversibile. însă aceasta este calea lui Pluton: e momentul să vă reinventaţi pentru a merge spre viitor. O utilizare pozitivă a acestei puternice energii constă în transformarea vieţii printr-o abordare mai sănătoasă, indiferent dacă asta înseamnă un echilibru mai bun între muncă şi distracţie, un regim alimentar mai nutritiv, dezvoltarea unor aptitudini încă neexplorate sau exerciţii fizice regulate.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI