Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop 2014: Numerologie

Postat de Urania Horoscop On 25 - January - 2014

Horoscop 2014: Numerologie – Prognoza pe anul 2014

Anul care abia a început va fi sub influenţa lui 7 – o cifră căreia basmele îi conferă semnificaţii magice. La rândul ei, numerolo-gia consideră că 7 e unul dintre cele mai enigmatice numere.
nul care vine promite multe evenimente interesante. Dacă visaţi la o afacere proprie, acum e momentul să o demaraţi. Realizaţi-vă în acest an vechile idei, planurile grandioase, şi ascultaţi-vă intuiţia – ea nu vă înşală. Dar ţineţi cont de faptul că 2014 va favoriza dezvoltarea spirituală şi intelectuală, nu creşterea bunăstării, de aceea trebuie să evitaţi riscurile.

Horoscop 2014: Numerologie

Formula succesului
Anul şaptelui vă dăruieşte posibilitatea de a căpăta celebritate sau recunoaştere. El le va aduce succese deosebite persoanelor care au legătură cu viaţa socială. Toate eforturile dvs., îndreptate în direcţia dezvoltării şi a extinderii afacerii proprii, vor fi încununate de rezultate demne de luat în seamă.
Dacă visaţi de multă vreme să faceţi o călătorie, în acest an aveţi şansa să vă îndepliniţi dorinţa. Oamenii îşi pot dori acum cu ardoare să-şi schimbe domeniul de activitate. în general, omenirea va fi mai interesată de cunoştinţe spirituale, ezoterice, metafizice. Şi cu toate că temele materiale trec pe un plan secund, destinul vă va trimite periodic bonusuri: câştiguri neaşteptate, reuşite în achiziţiile importante şi chiar vânzări rentabile. Insă pentru asemenea activităţi este indicat să alegeţi ziua cea mai favorabilă pentru dvs., iar aceasta trebuie calculată în funcţie de data naşterii dvs.
Anul acesta vor avea succese deosebite cei care lucrează în domenii legate de artă, pentru că într-un asemenea an majoritatea oamenilor vor manifesta un interes deosebit pentru acest gen de activităţi. Cei creativi se pot bucura de multă inspiraţie, rezultatele activităţii lor se vor manifesta rapid şi cu uşurinţă, aşa că nu trebuie să-şi înfrâneze elanul. Vor avea succes activităţile ştiinţifice – dacă vă pregătiţi de multă vreme să vă ocupaţi de cercetare, să scrieţi o lucrare ştiinţifică sau

să studiaţi, acum este momentul potrivit pentru asta.
Energiile celui de-al 7-lea an vă stimulează să vă cufundaţi cât mai des în reflecţii profunde, în analiza propriei persoane, a oamenilor din jur şi a unor conjuncturi. De asemenea, aveţi grijă ca în această perioadă să nu daţi dovadă de superficialitate, frivolitate ori neglijenţă.
Energiile generale ale anului vor favoriza reflecţiile dese despre viaţă, şi cel mai important lucru este să nu lăsaţi temerile să pună stăpânire pe dvs. E posibil să aveţi probleme cu instabilitatea emoţională – de aceea, se recomandă ca într-un asemenea an să vă ocupaţi de practici spirituale, yoga, tai chi, meditaţie, să mergeţi la cursuri, să vă ocupaţi de armonizarea stării emoţionale. Adeseori, veţi simţi nevoia de singurătate – satisfaceţi-vă această dorinţă: pentru 2014 este ceva normal şi chiar necesar, dar este important să nu luaţi această stare drept depresie, ci să acceptaţi situaţia şi să încercaţi să învăţaţi din ea tot ce este util pentru viitor, în acest an veţi avea mai des posibilitatea să vă întâlniţi cu persoana iubită, tot acum relaţia poate trece la un nivel superior. Noile cunoştinţe vor fi interesante, utile şi deloc simple, iar pe viitor ele pot juca un rol important în viaţa dvs. La semnarea contractelor, acordurilor fiţi extrem de atentă, citiţi cu atenţie fiecare cuvânt şi chiar consultaţi-vă suplimentar cu persoane competente, deoarece într-un asemenea an oamenii vor avea tendinţa să-şi facă iluzii.
Aveţi grijă de alimentaţie, de stilul de viaţă, nu uitaţi că perioada este potrivită pentru a scăpa de obiceiurile nocive.
Culorile anului 2014: toate nuanţele de verde-deschis, galben, auriu, tonurile pastel, culoarea albă.
O atenţie deosebită trebuie să acordaţi sănătăţii dvs. în ianuarie, februarie, iulie şi august, în meniul zilnic, dacă nu sunt contraindicaţii, includeţi mai des următoarele produse: salată verde, castraveţi, varză, anghinare, ştevie, seminţe de in, ciuperci, struguri, mere, sucuri proaspete de fructe.
Aceasta este prognoza generală pentru 2014. Tendinţele lui pot fi accentuate sau diminuate de numărul dvs. personal, în funcţie de data naşterii, iar acest lucru trebuie luat în considerare.

2 Comentarii to “Horoscop 2014: Numerologie”

  1. sanda says:

    multumesc

  2. Doina says:

    Multumesc foarte mult!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI