Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop 2014 – Semne de APA

Postat de Urania Horoscop On 28 - November - 2013

Horoscop 2014 – Semne de APA
Protectorii elementului Apa
Duhul naturii: nimfa
Arhanghelul: Uriel
Evanghelistul: loan
Animalul: peştele

Apa este elementul care întruchipează schimbarea, curgerea, instabilitatea, maleabilitatea. Ea poartă în sine totodată adâncimea, senzualitatea şi caracterul emoţional. Apa simbolizează misterul, iluziile, căutările esenţei adânci şi tainice a lucrurilor. Este sufletul lumii şi simbolul maternităţii. în sens fizic, apa este mediul unic pentru majoritatea reacţiilor chimice. Ea dizolvă substanţele solide şi gazoase, absoarbe căldura

focului, unind în acest fel toate elementele într-un întreg. Viaţa oamenilor Apei este plină de romantism, fantezii, vise premonitorii, misticism. Conştiinţa lor este plastică, sunt oameni cu o structură interioară subtilă, cu o intuiţie puternică şi o sensibilitate extremă. Nu trebuie confundată sensibilitatea lor cu slăbiciunea – după cum se ştie, apa sapă piatra. Ea are o forţă şi o capacitate de pătrundere uriaşă. Oamenii Apei ştiu să slujească lumii şi o fac cu modestie, fără a atrage atenţia asupra propriei persoane. în toate ei caută un sens aparte, frumuseţe şi armonie. Datorită caracterului emoţional şi delicateţii sufleteşti, ei se adaptează uşor la condiţiile exterioare, dar în adâncul sufletului rămân neschimbaţi. în asemenea situaţii, cufundarea în universul interior îi salvează de neîmpăcările sufleteşti.
Horoscop 2014 -Rac
Este multilateral şi enigmatic, la el pragmatismul se îmbină cu sensibilitatea emoţională, caracterul bănuitor şi supărăcios. Dispoziţia lui depinde de ritmurile Lunii. Receptivitatea la influenţele din exterior nu-l împiedică să fie destul de închis în el. Racul este legat de căminul său. Este romantic, fidel, grijuliu si are mare nevoie de senzaţia de siguranţă materială si psihologică. Racul este un părinte grijuliu, iar în comunicare caută persoane apropiate ca spirit.
Deviza: Simt! Ziua norocoasă: luni
Piatra: cristal, opal, piatra-lunii
Culoarea: violet, argintiu
Plante: gălbenele, imortele, iarbă-grasă
Horoscop 2014 -Scorpion
El îmbină multe contradicţii: încredere în sine şi neîncredere, grosolănie şi sensibilitate, fire supărăcioasă si simţ al dreptăţii. Oamenii acestei zodii respectă persoanele puternice si interesante. Ei se obişnuiesc greu cu cei din jur, dar după aceea devin ataşaţi trup şi suflet de aceştia. Scorpionul are tot timpul nevoie de senzaţii tari, de situaţii stresante, din care îşi ia forţele vitale.
Deviza: Doresc!
Ziua norocoasă: marţi Piatra: acvamarin, coral, granat Culoarea: roşu-aprins, purpuriu, negru Plante: primule, hamei, prun
Horoscop 2014 -Peşti
Sunt impresionabili, timizi, aparent slabi, dar foarte ambiţioşi. Aspiraţiile lor spirituale sunt înalte, dar nimic din ce e omenesc nu le este străin. Peştii sunt influenţabili şi miloşi, adesea nu ştiu să spună „nu“. în schimb, el ştiu foarte bine să încurce lucrurile, să plutească în ape tulburi si să fie extrem de flexibili, lăsându-se purtaţi de curenţi diferiţi spre ţintă. Aceşti romantici ştiu să se înconjoare atât cu prieteni întru spirit, cât şi cu protectori puternici.
Deviza: Cred!
Ziua norocoasă: joi Piatra: ametist, perle, safir Culoarea: bleumarin, lila Plante: fragi, echinaceea, narcise
Horoscop 2014 – BĂRBATUL-APĂ
Bărbatul Rac este cordial, prietenos, dar mult prea afectat de variaţii ale stării de spirit. Este un gospodar priceput, harnic şi un sfetnic bun. El caută, de regulă, o dragoste adevărată, luminoasă, dar instinctul de posesiune îl poate face să fie gelos şi despotic cu partenera de viaţă. Scorpionul percepe viaţa ca pe o luptă. Este autoritar şi atrăgător. Merge neabătut spre ţelul său, folosind atât calea directă, cât şi ocolişurile.
Îi cunoaşte foarte bine pe oameni şi în special pe aleasă să. Peştii sunt ori visători leneşi, ori creatori inspiraţi. Sunt şireţi, dar fermecători şi prietenoşi. Posedă mii de măşti şi ştiu să-i determine pe alţii să aibă grijă de ei. Pot fi soţi devotaţi pentru cea pe care şi-au ales-o drept muză.
Horoscop 2014 – FEMEIA-APĂ
Femeia Rac are un suflet delicat, visător şi profund. înclinată spre sacrificiu de sine, un model de feminitate şi maternitate, este devotată îndatoririlor sale şi căminului conjugal. Femeia Scorpion este fermecătoare, energică şi enigmatică. Se poate adapta la cei din jur, dar îi şi poate face pe alţii să i se adapteze ei. Ea îşi urmăreşte realizarea propriilor capacităţi şi totodată ştie să-şi stimuleze partenerul să urce spre culmile carierei şi îl susţine. Nativele din Peştii sunt persoane fermecătoare şi schimbătoare, feminine şi blânde. Le caracterizează răbdarea şi încrederea într-un viitor mai bun. Sunt înclinate spre sacrificiu de sine, dar se şi pricep să-i manipuleze cu măiestrie pe cei din jur.
Horoscop 2014 – COPILUL-APĂ
Micul Rac este precaut, delicat şi grijuliu. Nevoile lui principale sunt dragostea şi sentimentul de siguranţă, sprijinul părinţilor.
El îşi împărtăşeşte cu bucurie emoţiile şi are nevoie de o reacţie de răspuns. Micul Scorpion are un caracter de luptător, de aceea trebuie lăsat să se confrunte cu situaţii mai dure, care îi vor căli caracterul şi îl vor ajuta să-şi stabilească reperele valorice.
El nu acceptă limbajul interdicţiilor şi nici minciuna. Peştişorii sunt influenţabili, simt imediat starea de spirit a celor din jur. Trebuie dezvoltate capacităţile lor creatoare şi să li se dea o mână de ajutor, ca să poată deosebi lumea reală de iluzii.


2 Comentarii to “Horoscop 2014 – Semne de APA”

  1. eliza says:

    scrieti corect, bre, oameni! m

  2. mihaela says:

    Sunt o femeie peste si pot spune cu certitudine ca in proportie de 80% cea ce a prezis Urania sa adeverit

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI