Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop 2014 – SEMNE DE FOC

Postat de Urania Horoscop On 28 - November - 2013

Horoscop 2014 – SEMNE DE FOC
Protectorii elementului Foc
Duhul naturii: salamandra
Arhanghelul: Mihail
Evanghelistul: Marcu
Animalul: phoenix

Focul e considerat a fi elementul suprem, primar, din care provin toate celelalte. El simbolizează scânteia primară a fenomenelor şi poate determina schimbarea altor elemente. Energia nemăsurată şi căldura lui au rolul forţei motrice în lume. Elementul Foc personifică Duhul, spiritualitatea, evoluţia. El este cel care însufleţeşte materia sau o distruge atunci când aceasta s-a învechit. Focul se asociază cu generozitatea, ideea progresului, a ţelului înalt de slujire a oamenilor şi copleşirea lor cu binefaceri. Viaţa reprezentanţilor

elementului Foc trebuie să fie intensă, plină de ardere creativă şi visuri îndrăzneţe. De la cele
mai fragede vârste lor nu le place să fie sub tutela cuiva şi se străduiesc din răsputeri să devină independenţi. Sunt oameni de acţiune, energici şi au o încredere imensă în forţele proprii. Sunt foarte activi, dinamici, adeseori agresivi, întotdeauna acţionează cu entuziasm, impulsiv, dar sincer. Ei au un foarte ascuţit simţ al propriei demnităţi. Datorită calităţilor lor de lideri, neînfricării şi încrederii în sine, în faţa lor se deschid mari posibilităţi, pentru că ei nu se tem şi nu fug de responsabilitatea pentru cei din jur. De aceea printre reprezentanţii semnelor de Foc sunt mulţi lideri care promovează idei progresiste şi sunt un exemplu demn de urmat.
Horoscop 2014 -Berbec
Este plin de forţă vitală, de aceea poate fi uneori impulsiv şi irascibil. în el e întotdeauna prezent un puternic spirit de luptător şi de deschizător de drumuri. Tendinţa de a avea rolul de lider nu-i permite să se subordoneze, iar nerăbdarea – să ducă lucrurile până la capăt.
Datorită voinţei, ambiţiei, reacţiilor rapide, inventivităţii şi conştiinciozităţii, Berbecul are o mare forţă de pătrundere, care îi permite să obţină ceea ce doreşte şi să ocupe o funcţie importantă.
Deviza: Exist!
Ziua norocoasă: marţi Piatra: rubin, ametist, smarald Culoarea: roşu aprins, carmin, galben de foc Plante: urzică, mac, păducel
Horoscop 2014 -Leu
El e născut ca să fie în centrul atenţiei, să joace roluri principale, să strălucească şi să le dăruiască tuturor din strălucirea şi generozitatea să. Are o inimă mare, iubitoare, dar foarte vulnerabilă. în pofida înclinaţiei sale spre narcisism, Leul este devotat şi corect. Temperamentul şi charisma îl impulsionează mereu spre noi realizări. Responsabilitatea pentru el şi pentru alţii îl ajută în lupta cu tentaţiile.
Deviza: Vreau!
Ziua norocoasă: duminică
Piatra: diamant, chihlimbar, crisolit, granat
Culoarea: auriu, roşu-purpuriu
Plante: bujor, trandafir, gladiolă, floarea-soarelui
Horoscop 2014 -Săgetător
Un filozof liber, mare amator de călătorii şi un împătimit al sportului. Acest optimist incurabil încearcă tot timpul să depăşească limitele impuse de reguli. Săgetătorul este un luptător neobosit pentru dreptate şi are înclinaţii spre idealism. Acest om vesel şi temperamental are un sentiment al propriei demnităţi foarte bine conturat. îi place să organizeze, să comande şi să-şi popularizeze propriile puncte de vedere asupra vieţii.
Deviza: înţeleg!
Ziua norocoasă: joi Piatra: topaz, turcoaz, granat Culoarea: indigo, roşu-portocaliu Plante: crizantemă, mentă, trifoi
Horoscop 2014 – BĂRBATUL-FOC
Dinamismul şi perseverenţa Berbecului îl ajută pe nativ să obţină multe, dar îl şi face să comită greşeli. El este mereu vizibil şi mereu în căutare de aventură. îngăduinţa faţă de propria persoană nu-l împiedică să fie foarte exigent faţă de parteneră. Leul are pretenţii mari, de aceea îl satisface numai o femeie cu rang de la regină în sus. El este deschis şi prietenos, generos, galant, dar sensibil la linguşeli. Pentru el este o necesitate vitală să fie erou în ochii celor din jur. Săgetătorul îşi petrece toată viaţa alergând după pasărea fericirii. Visător şi neliniştit, este înclinat spre nestatornicie şi caută dragoste şi libertate în acelaşi timp. Este foarte pasionat să-i îndrume pe cei din jur şi să-i anime.
Horoscop 2014 – FEMEIA-FOC
Femeia din Berbec are o stare de spirit schimbătoare, îi place să-şi arate curajul, independenţa, ceea ce îi conferă un aer îndrăzneţ. Forţa interioară pe care o are îi permite să se menţină pe linia de plutire în orice împrejurări. Şi la muncă, şi în căsnicie încearcă să fie lider. Leoaica poate îmbina spiritul monden cu cel gospodăresc şi căldura ocrotitoarei căminului conjugal. Ea este preocupată de reputaţia întregii sale familii şi îşi alege partenerul numai dintre candidaţii plini de merite. Femeia din Săgetător este originală, educată, energică şi fără prejudecăţi. Ea preferă bărbaţii cu prestanţă, dar nu va prefera legătura căsătoriei în detrimentul propriilor sentimente.
COPILUL-FOC
Berbecul trebuie să-şi consume energia, dinamismul lui trebuie canalizat într-o direcţie constructivă. El trebuie învăţat de mic să se gândească la consecinţele acţiunilor sale. Pentru el este important ca cei din jur să ţină cont de părerea lui. Puiul de Leu are nevoie de reprize scurte, dar dese de atenţie generală. Lăsaţi-l să spună o poezie, să facă sandviciuri pentru toată lumea şi să-şi primească neapărat porţia de laude. Trebuie să i se dea sarcini şi obligaţii, care să-i educe simţul responsabilităţii. Caracterul direct al Săgetătorului este important să fie înnobilat încă din copilărie cu tact şi diplomaţie. Recompensaţi-i purtarea bună cu o porţie mare de libertate.


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI