Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop 2015 pentru nativii din Balanta

Postat de Urania Horoscop On 31 - December - 2014

Horoscop 2015 pentru nativii din Balanta

Horoscop 2015 Balanta

Horoscop 2015 Balanta

Anul acesta, toată lumea şuşoteşte despre Jupiter şi Venus, care vor petrece mult timp în dramatica zodie a Leului, casa a unsprezecea pentru nativul din Balanţă, a prietenilor şi a grupurilor. Jupiter va rămâne acolo până pe 11 august, iar Venus de-abia aşteaptă să-şi prelungească şederea în acest semn romantic. De fapt, se va afla aici între 5 iunie şi 18 iulie, apoi se va întoarce şi va sta în această casă între 31 iulie şi 8 octombrie. în aceste perioade, vă va veni extrem de uşor să vă fermecaţi prietenii şi să-i atrageţi pe membrii grupului să participe la tot felul de încercări grele. Dacă sunteţi implicat în cauze sociale, puteţi utiliza această combinaţie puternică şi magnetică pentru a-i atrage pe ceilalţi de partea dumneavoastră. în schimb, s-ar putea să întâlniţi un grup de spirite înrudite care face tot posibilul să vă aibă ca membru.Nu vă temeţi. Probabil că aţi dat peste primul cerc de camarazi care vă acceptă aşa cum sunteţi şi nu se aşteaptă să fiţi altceva. Găsiţi-i. Poate dura ceva, dar merită.începând cu 11 august, Jupiter îşi va petrece timpul în Fecioară, casa a douăsprezecea, a secretelor. Jupiter nu e faimos pentru capacitatea sa de a păstra secretele, iar Fecioara este guvernată de Mercur, aşa că nu sunt excluse bârfele. Acestea fiind zise, evitaţi discuţiile pe la spatele cuiva. Poate să apară o anumită intrigă cu o tentă fascinantă, totuşi v-aţi putea folosi mai eficient timpul. Voluntariatul la un adăpost pentru săraci sau pentru animale vă poate deschide ochii asupra suferinţei celor mai puţin norocoşi. Pentru că deviză dumneavoastră este egalitatea, poate că daţi o mână de ajutor.
La sfârşitul lui decembrie trecut, Saturn a pătruns în Săgetător, casa a treia, a conversaţiilor şi a comunicării. în 2015, cu excepţia lunilor de vară, va rămâne aici întregul an. El reprezintă autoritatea şi nu se teme să fie tăios, însă tehnica dumneavoastră obişnuită constă în a ocoli abil răspunsurile care ar putea deranja pe cineva, încercând să găsiţi o sută de modalităţi de a îndulci formulările.

Pregătiţi-vă – şi, mai important, pregătiţi-i pe cei apropiaţi, care sunt luaţi pe neaşteptate. De data asta, nu aveţi chef de diplomaţie. Veţi vedea că adevărul trebuie să iasă la iveală şi veţi fi fericit să-l rostiţi. De asemenea, s-ar putea să fiţi nevoit să puneţi mâna pe Biblie şi să juraţi că spuneţi adevărul. Nu uitaţi că Saturn aduce uneori cu sine şi probleme de natură juridică. Saturn nu glumeşte, aşa că, indiferent ce spuneţi sau scrieţi, veţi fi răspunzător atât la bine, cât şi la rău. între 14 iunie şi 17 septembrie, Saturn va reintra în Scorpion. Veţi avea şansa de a lămuri problemele financiare sâcâitoare pe care aţi crezut că le-aţi rezolvat anul trecut. Chiar dacă v-aţi săturat de ele, probabil că mai există un singur document de semnat sau o singură cerere de depus înainte de a încheia. Mergeţi până la capăt dacă vă aşteptaţi să primiţi o recompensă.Neptun îşi va continua drumul prin casa a şasea, a muncii şi a sănătăţii, iar pentru că acestei planete îi place să se înconjoare de vise şi de fantezii, poate că nu vedeţi lucrurile prea clar – soluţia este să aveţi încredere în intuiţie. Dacă un obicei începe să vă domine, nu ezitaţi să cereţi ajutor pentru a scăpa de el. Dacă aţi reuşit deja acest lucru, aşteptaţi-vă ca o anumită persoană să vă caute pentru a primi îndrumare şi sprijin. Dacă munca pe care o faceţi nu vă satisface din punct de vedere spiritual, poate ar fi bine să optaţi pentru o schimbare totală a ocupaţiei.

Uranus şi Pluton vor continua „războiul” astrologie prin intermediul cuadraturii în care s-au blocat. Aceste două planete sunt nişte superputeri. Agendele lor sunt similare, însă metodele diferă. în timp ce Pluton insistă să vă faceţi temele încet, acordând atenţie detaliilor ca un detectiv, Uranus vrea să vă scoată din orice situaţie neplăcută – ieri. Veţi descoperi probabil că problemele din domeniul relaţiilor se vor rezolva mai rapid decât cele domestice, dar nu va fi o perioadă uşoară. Se prevăd schimbări majore în cele mai importante domenii ale vieţii. Rezistenţa este inutilă. Cea mai bună variantă ar fi să aveţi agenda pregătită.

 
*Aducem in atentia dumneavoastra ca celebrul astrolog URANIA nu a realizat o previziune pentru anul 2015 – acest material este preluat din alte surse! Va multumim!Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI