Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop 2015 pentru nativii din Berbec

Postat de Urania Horoscop On 31 - December - 2014

Horoscop 2015 pentru nativii din Berbec

Horoscop 2015 Berbec

Horoscop 2015 Berbec

Din punct de vedere romantic, anul acesta va fi pe placul Berbecului. Pentru început, din ianuarie până pe 11 august, Jupiter – Regele Zeilor şi cea mai exagerată şi extravagantă planetă dintre toate – se va afla în Leu, un alt semn de foc care se întâmplă să fie talentat în domeniul poveştilor de dragoste. Dacă adăugăm şi faptul că Jupiter îşi stabileşte cartierul general în casă a cincea, a îndrăgostiţilor şi a tovarăşilor de distracţie, atunci devine de înţeles de ce focalizarea astrologică a Berbecului are drept ţintă, cel puţin pentru primele două treimi ale anului, acea zonă duioasă a vieţii. La urma urmei, Jupiter e imposibil de ignorat – şi de ce ar vrea cineva s-o facă? E o planetă căreia îi plac riscurile (una dintre preferinţele Berbecului) şi aventură (mda, şi asta e pe listă) şi care nu ştie niciodată când să renunţe. Nu e limpede? O potrivire realizată în ceruri.Şi fiindcă veni vorba de potriviri cereşti, să nu uităm că iubitoarea Venus va petrece mult timp în 2015 în Leu, casa a cincea, a îndrăgostiţilor. De fapt, îi va ţine companie lui Jupiter între 5 iunie şi 18 iulie, apoi din nou între 31 iulie şi 8 octombrie. Acestei doamne îi plac idilele şi, aflându-se în Leu, un semn de foc fix, se va strădui să-i implice şi pe nativii din Berbec. împreună cu semnul de foc al acestora, Jupiter şi Venus fac în aşa fel încât să vă bucuraţi de atenţie atât din partea partenerului actual, dacă aveţi aşa ceva, cât şi din partea altor admiratori, indiferent dacă-i căutaţi sau nu. De fapt, e posibil să fiţi interesat de un flirt sau două, lucru care-l va irita pe partener. Puţină atenţie din partea unei noi cunoştinţe e întotdeauna amuzantă, dar cu ce preţ? Dacă sunteţi fericit, lăsaţi-o mai moale cu flirtul. (Dar nimeni nu zice că nu vă puteţi bucura de atenţie!)
Dacă sunteţi singur, aveţi misiunea să vă delectaţi cu un bufet cât mai variat. Gustaţi doar din compania persoanelor delicioase pe care Universul vi le scoate în cale. Reţineţi, totuşi, că va trebui să apelaţi la energia considerabilă de care dispuneţi pentru a face faţă unui program social încărcat. Casa a cincea se referă şi la tovarăşii de distracţie, aşa că invitaţiile vor sosi în stilul preferat – rapid şi năprasnic.

Pentru că această casă are de-a face şi cu copiii, dacă sunteţi părinte, veţi petrece o parte din timp alături de ei, motivele fiind dintre cele mai plăcute – poate chiar venirea pe lume a unui nou membru al familiei. Dacă aţi simţit vreodată nevoia să vă exprimaţi creativitatea, prin artă, muzică sau spectacol, anul acesta este potrivit pentru astfel de preocupări. Cu ajutorul lui Venus şi al lui Jupiter – faimoşii „benefici” ai astrologiei (adică cele mai generoase şi potenţial pozitive energii celeste) -, e aproape sigur că eforturile creative din aproape orice domeniu vor fi bine primite şi, având în vedere capacitatea Leului de a distra mulţimea, veţi fi apreciat şi aplaudat. Acestea sunt elementele esenţiale, ingredientele-cheie ale abilităţii de a vă afla la locul potrivit în momentul potrivit. Trebuie să ieşiţi din casă cât mai mult posibil, să vă faceţi cunoscut şi remarcat! S-ar putea ca, în final, să găsiţi o modalitate total nouă de a vă câştiga existenţa, de vreme ce, pe 11 august, Jupiter intră în Berbec muncitoare a Fecioarei, casa a şasea. Oare nu ar fi minunat să vă placă ocupaţia pe care o aveţi şi să aşteptaţi dimineaţa cu nerăbdare să ajungeţi la serviciu, în loc să vă sperie chiar şi numai gândul la locul de muncă, aşa cum li se întâmplă multor oameni? Ei bine, o astfel de binecuvântare este posibilă anul acesta, şi chiar altele şi mai mari.Cuadratura dintre Uranus şi Pluton, începută cu multe luni în urmă, va continua să ne afecteze pe toţi pentru cel puţin o jumătate din anul 2015. Această relaţie astrologică solicitantă, dar productivă din punct de vedere astrologie, va confrunta casa întâi, a personalităţii şi a aspectului fizic, cu casa a zecea, a carierei, a chestiunilor profesionale şi a figurilor autoritare. Prin urmare, la fel ca anul trecut, s-ar putea că obiectivele să fie oarecum obstrucţionate – cel puţin, la început. Dar să ne întoarcem la minunata activitate a lui Jupiter şi să luăm în considerare faptul că e posibil să fiţi îndepărtat din postul actual deoarece şansa de a vă exprima deplin şi de a vă urmări chemarea se află după primul colţ.

Dacă vă e greu să vă înţelegeţi cu persoanele mai în vârstă, mai ales dacă vă cer prea mult sau se încruntă atunci când vine vorba de calea pe care aţi ales-o, poate că e vremea să le comunicaţi pe şleau că aveţi de gând să vă trăiţi viaţa aşa cum doriţi, cu sau fară acordul lor. Uranus fiind prezent la datorie în Berbec natală şi în casa întâi, a personalităţii şi a înfăţişării, revolta este a doua dumneavoastră natură – chiar mai mult decât de obicei astfel încât nu le mai acceptaţi criticile, deşi ţineţi la ei. La un moment dat, având în vedere dragostea lui Uranus pentru libertatea personală şi permanentă presiune exercitată de cuadratura cu neîndurătorul Pluton, veţi exploda, şi să-i ferească Dumnezeu pe cei care încearcă să vă critice sau să vă oprească să fiţi dumneavoastră înşivă.
Pe de altă parte, iritarea produsă de cuadratura dintre aceste două superputeri astrologice vă va ajuta să vă croiţi drum printre obstacolele care v-au împiedicat poate progresul în trecut – în special dacă ştiţi că sunteţi sincer cu dumneavoastră înşivă.

 
*Aducem in atentia dumneavoastra ca celebrul astrolog URANIA nu a realizat o previziune pentru anul 2015 – acest material este preluat din alte surse! Va multumim!Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI