Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop 2015 pentru nativii din Capricorn

Postat de Urania Horoscop On 31 - December - 2014

Horoscop 2015 pentru nativii din Capricorn

Horoscop 2015 Capricorn

Horoscop 2015 Capricorn

Jupiter îşi va continua până pe 11 august călătoria prin incandescentă şi teatrală zodie a Leului, casa a opta, a partenerilor intimi şi a resurselor comune. Vă puteţi aştepta ca spectacolul să dureze până atunci. Prin „spectacol” înţeleg focurile de artificii care apar în acest sector intens şi sexy. E posibil să fiţi implicat într-o relaţie extenuantă din punct de vedere fizic, dar, pe de altă parte, minunată, aşa că şi focurile de artificii vor fi la fel. (Nu vă îngrijoraţi în legătură cu flăcările care se sting după ce Jupiter trece mai departe. De fapt, s-ar putea să călătoriţi împreună cu partenerul său chiar să vă mutaţi într-un alt oraş şi s-o luaţi de la început.) Într-o altă ordine de idei, sunteţi sătul de insistenţele cuiva de a lungi o problemă financiară care ar fi putut fi rezolvată cu multă vreme în urmă. în acest caz, trebuie să luaţi o decizie. Ce este mai important: să câştigaţi sau să aveţi linişte sufletească? Vestea bună e că, la fel ca lui Moş Crăciun, lui Jupiter îi place să facă daruri, aşa că, indiferent când anume hotărâţi să puneţi capăt acestei situaţii, n-o să plecaţi cu mâna goală.Să vorbim acum despre Venus, care va petrece o bună parte din an în Leu. Venus şi Jupiter emană influenţe pozitive, iar atunci când ambele planete au impact asupra aceluiaşi domeniu al vieţii, eşecul e greu de imaginat. De asemenea, singurătatea e aproape imposibilă atunci când magnetica Venus se află în acest punct – iar Jupiter vă stă la dispoziţie pe post de peţitoare. Dacă sunteţi singur, ieşiţi în lume şi reluaţi vânătoarea între 5 iunie şi 18 iulie. Dacă până atunci nu găsiţi într-un partener ceea ce căutaţi, nu vă îngrijoraţi. Ajutorul lui Venus soseşte din nou între 31 iulie şi 8 octombrie.Saturn petrece cea mai mare parte din an în casă a douăsprezecea, a activităţii din culise şi a secretelor. El va purta straiele sociabilului şi excesivului Săgetător, iar această zodie nu s-a priceput niciodată să păstreze secretele. Dacă sunteţi tentat să vă implicaţi în ceva ce ar trebui să rămână necunoscut restului lumii, reţineţi că situaţia va ieşi în cele din urmă la iveală, iar energiile Săgetătorului vor agita şi mai mult apele.

Este un moment minunat pentru a planifica retragerea într-o oază de spiritualitate sau de a căuta sfatul unui mentor de încredere. Folosiţi pozitiv acest tranzit şi veţi afla multe despre propria persoană. între 14 iunie şi 17 septembrie, înainte că Saturn să se dedice definitiv Săgetătorului, el se va întoarce în mişcare retrogradă în Scorpion, casa a unsprezecea, a prietenilor. Asta vă oferă şansa de a încheia orice fel de probleme pe care le-aţi avut recent cu un prieten, ori să puneţi la punct lucrurile în cadrul unui cerc de amici de care v-aţi cam distanţat în ultimul timp.Va trebui să vă ocupaţi de o importantă tensiune venită din direcţia lui Uranus şi a lui Pluton, încă blocaţi într-o cuadratură dificilă. Surprinzătorul Uranus, aflat în casă a patra, a căminului, a familiei şi a emoţiilor, se confruntă cu hotărâtul Pluton, stabilit în casa întâi, a personalităţii şi a înfăţişării. E posibil ca problemele familiale să necesite o atitudine autoritară, care presupune un anumit grad de constrângere. Luptele pentru putere se află şi ele pe agendă şi va trebui să ţineţi lucrurile sub control, însă impulsul lui Uranus către schimbări bruşte va fi amplificat de eclipsele de pe 4 aprilie şi 27 septembrie. în aceste condiţii, rezistenţa s-ar putea dovedi inutilă. Vestea bună este că orice schimbare majoră care apare acum în stilul de viaţă trebuia să aibă loc. Dacă vi se pare că aţi pierdut ceva, consolaţi-vă cu ideea că schimbarea este singură constantă şi că trebuie să cooperăm cu ea pentru a evolua.Prezenţa lui Uranus în casă a patra, a căminului şi a emoţiilor, vă poate da un sentiment de enervare şi de îngrijorare legat de siguranţa familiei şi a căminului. în acest caz, faceţi ce trebuie pentru a răsufla uşurat. Dacă asta înseamnă să luaţi măsuri de securitate, nu staţi pe gânduri. Dacă e vorba de o schimbare de domiciliu, treceţi la treabă. Ideea este că, uneori, vă veţi simţi ca într-un montagne russe, aşa că va trebui să ţineţi totul sub control şi să fiţi conştient de faptul că situaţia nu va dura la nesfârşit.Misticul şi magicul Neptun parcurge la pas casa a treia, a gândurilor şi a comunicării, purtând straiele zodiei sale favorite, Peştii. Prezenţa acestei planete în Peşti operează fără filtre, reprezentând o energie sentimentală şi nostalgică, aşa că e posibil să simţiţi anumite regrete legate de trecut sau să petreceţi mult timp gândindu-vă la ceea ce s-ar fi putut întâmpla în alte condiţii. Nu procedaţi aşa.

Trecutul e bătut în cuie, iar viitorul vă aşteaptă. Ceea ce aţi învăţat intuitiv atât din greşeli, cât şi din succese vă ajută să treceţi în următoarea etapă de evoluţie spirituală. Consideraţi că totul face parte dintr-o curbă de învăţare.Este extrem de important să fiţi atent la mediul înconjurător în jurul datei de 20 martie, apoi, din nou, pe 13 septembrie, când eclipsele solare totale vor activa Capricorn dumneavoastră natală şi vor produce schimbări majore în relaţiile parteneriale.

 
*Aducem in atentia dumneavoastra ca celebrul astrolog URANIA nu a realizat o previziune pentru anul 2015 – acest material este preluat din alte surse! Va multumim!Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI