Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 1-7 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop 2015 pentru nativii din Fecioara

Postat de Urania Horoscop On 31 - December - 2014

Horoscop 2015 pentru nativii din Fecioara

Horoscop 2015 Fecioara

Horoscop 2015 Fecioara

Anul acesta, Jupiter şi Venus vor petrece mult timp în Leu, casa a douăsprezecea, a secretelor şi a intimităţii. Adevărul este că planetele din Leu nu sunt toate înclinate spre intimitate sau secrete, aşa că ar putea apărea o anumită luptă lăuntrică legată de decizia de a face publică sau de a trece sub tăcere până la momentul potrivit latura ascunsă a existenţei dumneavoastră. De obicei, în această casă, Jupiter este considerat un înger păzitor, aşa că fiţi atent la reprezentanţii săi pământeşti care apar „întâmplător” atunci când aveţi mai multă nevoie de ei. Dacă nu vă ocupaţi de arta spectacolului, s-ar putea să preluaţi rolul de lider ale unei anumite producţii, dar cel mai bine vă simţiţi atunci când organizaţi totul din culise. Dragostea ar putea figura şi ea în agendă graţie prezenţei lui Venus în aceeaşi casă şi în aceeaşi zodie între 5 şi 18 iulie, apoi, din nou, între 31 iulie şi 8 octombrie. Deoarece Venus se află în acest domeniu slab luminat, vă petreceţi majoritatea timpului în spatele uşilor închise, departe de privirile curioase ale celorlalţi. Dacă dumneavoastră sau partenerul nu sunteţi disponibili în totalitate, asta ar putea spori suspansul întâlnirilor, dar gândiţi-vă bine la consecinţe înainte de a vă implica în vreun fel. Evitaţi afacerile financiare dubioase.Pe 11 august, Jupiter va lăsa în urmă Leul, alegând să petreacă un an în Fecioara dumneavoastră natală, casa întâi, a personalităţii şi a înfăţişării. Ştim că Jupiter amplifică – la urma urmei, asta-i sarcina lui -, iar locul respectiv indică forma fizică, aşa că e posibil să vă îngrăşaţi puţin, dar nu vă îngrijoraţi. Jupiter va fi mai mult decât fericit să vă ofere suficientă energie şi vitalitate pentru a face efortul de a scăpa de kilogramele în plus. Dar veţi fi cu siguranţă mai indulgent faţă de propria persoană când veţi avea ocazia să gustaţi ceva bun. Misiunea pe care o aveţi este să ţineţi totul sub control. Dacă e cazul să scăpaţi de un obicei nociv, reluarea studiilor sau călătoriile ar fi variante posibile.

Seriosul Saturn a intrat la finalul lui decembrie 2014 în casa a patra, a emoţiilor şi a problemelor familiale, şi va rămâne aici doi ani şi jumătate – mai puţin intervalul dintre 14 iunie şi 17 septembrie, când va face o ultimă incursiune în Scorpion, casa a treia, a comunicării şi a conversaţiilor. Saturn este supraveghetorul cosmic, aşa că, oriunde s-ar afla, suntem nevoiţi să facem eforturi şi să ne ducem la bun sfârşit sarcinile. Dacă trebuie să completaţi anumite documente de natură oficială, acum aveţi o şansă. Relaţiile care au depăşit data de expirare se vor sfârşi acum, dar, pentru că vă simţiţi extrem de pragmatic şi de realist, nu veţi vărsa nicio lacrimă.

în restul anului, Saturn vă va testa, îndemnându-vă să puneţi lucrurile la punct în jurul casei. Poate că lucraţi efectiv la transformarea căminului sau construiţi unul nou. E posibil ca şi situaţia domestică să aibă nevoie de puţină atenţie. în acest caz, începeţi să înţelegeţi cât de importante sunt pentru familie aptitudinile dumneavoastră legate de organizare şi de observarea detaliilor. Veţi simţi o presiune suplimentară atunci când vă veţi strădui să menţineţi lucrurile pe făgaşul normal, aşa că ar fi bine să aveţi la îndemână câteva planuri eficiente de evadare. Din când în când, chiar şi un nativ din Fecioară are nevoie de câte un respiro.Uranus şi Pluton sunt angrenate în cuadratura pe care o formează de câţiva ani, atrăgând după sine un conflict între casa a opta, a partenerilor intimi şi a resurselor comune, şi casa a cincea, a partenerilor de distracţie şi a îndrăgostiţilor. O persoană pe care o consideraţi cunoştinţă întâmplătoare ar putea pretinde mai mult de la dumneavoastră, dar dacă vedeţi că apar probleme băneşti, ar fi bine să păstraţi distanţa. Separarea banilor de relaţii este dificilă şi pesemne problematică. Misiunea constă în a evita situaţiile şi relaţiile care pot crea probleme băneşti. Nu vă implicaţi în relaţii intense cu indivizi vizibil instabili. Vi se pare că-i puteţi „remedia”, dar de aţi face-o?

Neptun a lucrat invizibil în contul dumneavoastră din locul ocupat în casa a şaptea, a parteneriatelor. Fiind vorba de Peşti, zodia sa favorită, e foarte greu de localizat, dar sunteţi suficient de inteligent pentru a identifica tiparele pe care le produce în domeniul relaţiilor. Dacă vă vedeţi cu cineva şi observaţi că ultimii admiratori pe care i-aţi avut au semănat al naibii de tare cu această persoană, consideraţi că nu e vorba doar de „noroc”. Poate că emiteţi semnale care atrag acest tip de oameni. Dacă sunteţi mulţumit, daţi-i bătaie. Nu schimbaţi nimic. Dacă nu, poate că e vremea să comparaţi ce anume vă doriţi de la o relaţie cu ceea ce vi se pare confortabil doar pentru că v-a devenit familiar. Puteţi^ inspirat de o altă persoană, dar e posibil şi să fiţi înşelat.

 
*Aducem in atentia dumneavoastra ca celebrul astrolog URANIA nu a realizat o previziune pentru anul 2015 – acest material este preluat din alte surse! Va multumim!Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI