Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop 2015 pentru nativii din Pesti

Postat de Urania Horoscop On 31 - December - 2014

Horoscop 2015 pentru nativii din Pesti

Horoscop 2015 Pesti

Horoscop 2015 Pesti

Anul 2015 pentru nativii din Peşti
Două dintre cele trei planete exterioare vă sunt acum foarte favorabile. Relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de călătorie. Pentru început, să amintim că Pluton se află în Capricorn, formând un sextil plăcut şi stimulator cu Pesti dumneavoastră natală. Asta înseamnă că toate darurile ascunse ale lui Pluton vă sunt disponibile anul acesta. Dacă v-aţi născut între 3 şi 8 martie, veţi fi influenţat în mod special de această forţă uimitoare. Poate că aveţi o carieră care presupune investigaţia, cercetarea sau traducerile dintr-o limbă misterioasă – însă e posibil să încercaţi să treceţi nu doar dincolo de înţelesurile unei limbi străine. Gândiţi-vă la vocabularul juridic, ca să nu mai vorbim de afaceri sau de matematică -ori de astrologie. Sunt posibile tot felul de situaţii în care vi se cere să săpaţi adânc, să deprindeţi cunoştinţe noi sau să-i învăţaţi pe alţii un limbaj elementar cu ajutorul căruia le puteţi transmite un mesaj. Chiar dacă nu din asta vă câştigaţi existenţa, veţi simţi nevoia să faceţi săpături adânci.Dacă urmăriţi o transformare totală, atunci ar trebui să vă îndreptaţi atenţia spre o carieră/profesiune care vă permite să lucraţi cu oameni extrem de interesaţi de domeniu, dar cărora le lipseşte cunoaşterea. Vreţi să-i faceţi să pornească cu dreptul, iar după ce observaţi că sunt atraşi de activitate îi determinaţi să ceară tot mai multe informaţii. Aveţi o însuşire care celorlalţi pare să le lipsească – abilitatea de a cunoaşte intuitiv ceea ce alţii nu ştiu.
Apropo, sunteţi foarte bun la depistarea minciunilor. Profesorii, la fel ca agenţii de publicitate, trebuie să-şi cunoască auditoriul, iar dumneavoastră îndepliniţi cu prisosinţă această condiţie. Folosiţi-vă de această putere specială!

Important pentru anul viitor este faptul că Neptun, planeta guvernatoare, se află chiar acolo unde se simte cel mai bine. (A doua planetă exterioară dintre cele trei care sunt prietenoase.) El poartă straiele propriei zodii, aşa că se află din nou acasă după aproape 150 de ani. Pe scurt, vă număraţi printre cei puţini care-i vor simţi puterea, fiind suficient de maturi şi în acelaşi timp suficient de tineri pentru a-i înţelege, a-i aprecia şi a-şi aminti de magia sa. Dacă v-aţi născut între 29 februarie şi 1 martie, toate aceste avantaje se dublează. Vă ascunderi şi străluciţi în acelaşi timp, aşa că cel mai bine vi se potriveşte un stil de viaţă care vă permite să fiţi discret, liniştit şi dedicat unei cauze. Indiferent când v-aţi născut, veţi simţi efectele acestei planete puternice, dar subtile în casa întâi, a personalităţii şi a înfăţişării. Poate că aveţi chef de obscuritate şi de o muzică în surdină, lăsând în urmă asperităţile lumii exterioare. Faceţi-vă singur un bine şi ascul-taţi-vă intuiţia. Fugiţi de tot ceea că vă supără, mental sau fizic, indiferent de motiv. Vă aflaţi într-o misiune spirituală şi deja ştiţi că nu puteţi tolera nimic zgomotos sau exagerat, aşa că, dacă sunteţi deştept, evadaţi dintr-un asemenea mediu atâta timp cât mai e posibil.

Saturn îşi va petrece cea mai mare parte din an în Săgetător, casa a zecea, a carierei şi a confruntărilor cu superiorii, cu autorităţile şi cu persoanele în vârstă. Dacă munciţi din greu, vă faceţi un nume în profesia aleasă şi vă aşteaptă recompense substanţiale. Reţineţi acest lucru dacă vi se cere să faceţi ore suplimentare, să preluaţi un proiect dificil sau să ţineţi locul cuiva care n-a făcut faţă unei sarcini de lucru. între 14 iunie şi 17 septembrie, Saturn se întoarce în Scorpion. Dacă v-aţi născut în prima parte a zodiei, vă veţi bucura de stabilitatea meritată, pentru care aţi muncit în ultimii ani. De asemenea, veţi găsi modalitatea de a pune capăt unor obiceiuri nocive sau unui comportament care a fost amuzant în trecut, dar acum se dovedeşte neproductiv şi chiar dăunător.Desigur, chiar şi cei mai buni pot fi luaţi prin surprindere, aşa că vor exista stări de confuzie temporară, de pildă întâlnirile din Leu, casa a şasea, a muncii şi a relaţiilor de la serviciu. Vinovaţii astrologiei sunt iubitoarea Venus şi generosul Júpiter, care vor înviora această casă o bună parte a anului. E greu de crezut că nu veţi fi implicat foarte curând într-o relaţie cu o persoană întâlnită, direct sau indirect, prin intermediul serviciului. Dar chiar dacă întâlniţi această persoană la băcănie sau la poştă, ori în timpul ritualului zilnic, trebuie să ştiţi că îi veţi stârni interesul. Dacă vreţi s-o aveţi prin preajmă, trebuie să faceţi lucruri incitante. Fiţi atent atunci când decideţi să-i spuneţi cuiva că l-aţi ales. Venus şi Júpiter sunt în general greu de uitat, dar uitarea devine imposibilă atunci când se află în Leu. Dacă vă scapă cumva cuvintele „îmi placi foarte mult”, să ştiţi că în mintea optimistului dumneavoastră partener asta înseamnă că sunteţi „împreună”. Dacă încă mai căutaţi persoana potrivită, afirmaţi-vă poziţia foarte clar, chiar de la început.

 
*Aducem in atentia dumneavoastra ca celebrul astrolog URANIA nu a realizat o previziune pentru anul 2015 – acest material este preluat din alte surse! Va multumim!Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI