Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop 2015 pentru nativii din Varsator

Postat de Urania Horoscop On 31 - December - 2014

Horoscop 2015 pentru nativii din Varsator

Horoscop 2015 Varsator

Horoscop 2015 Varsator

Venus îşi va petrece patru luni în casă a şaptea, a relaţiilor parteneriale, între 5 iunie şi 18 iulie, apoi, din nou, între 31 iulie şi 8 octombrie. Vorbim despre zeiţa iubirii şi a banilor, iar această şedere lungă are loc în incandescentă şi dramatică zodie a Leului. Asta înseamnă că toate întâlnirile vor fi pasionale şi deopotrivă teatrale – dar nu şi că se vor sfârşi cu o dispută. Dacă se întâmplă totuşi aşa, sunteţi foarte bine echipat din punct de vedere astrologie. Evitaţi însă orice situaţie potenţial nesigură. în ceea ce priveşte banii, acest tranzit extrem de lung al lui Venus prin Leu poate însemna că veţi întâlni o persoană creativă, inteligentă şi entuziastă care vă va atrage într-un parteneriat pe termen lung. în acest caz, după ce vă reveniţi din şoc, asiguraţi-vă că totul e scris pe hârtie înainte de a trece mai departe din punct de vedere legal.Toate planetele din Leu sunt extraordinar de pricepute la a-i determina pe alţii să-şi urmeze calea, dar, la fel ca orice alt semn de foc, nu prea reuşesc şi să le asigure cele necesare pentru a duce proiectele la bun sfârşit. Iubitoarea Venus vă inspiră să acţionaţi în acest mod. Deşi credeţi că sunteţi îndrăgostit până peste cap, ar trebui să mai aşteptaţi pentru a oficializa relaţia respectivă. Fără contracte prenupţiale şi fără anunţuri trimise părinţilor şi prietenilor. Sunteţi în dispoziţia necesară pentru a semna actele, dar să mai aşteptăm şi să vedem dacă ăsta e cel mai bun lucru pe care-l puteţi face. Până pe 11 august, generosul Jupiter se află şi el tot în Leu, parcurgând aceeaşi casă. Dacă sunteţi atras de cineva, eforturile combinate ale lui Jupiter şi Venus, tradiţionalii „benefici” cereşti, nu vă vor produce niciun prejudiciu.
După ce Jupiter intră pe 11 august în Fecioară, casa a opta, a intimităţii şi a finanţelor comune, veţi avea o atitudine mai practică faţă de situaţiile care implică bani sau diverse angajamente financiare. Poate că începeţi un nou parteneriat, din motive comerciale sau romantice, dar s-ar putea şi să vă distanţaţi de o persoană la care aţi ţinut mult. N-o să fie uşor, dar dacă vă trage la fund, retrageţi-vă înainte de a vă scufunda de tot. Asta nu înseamnă să rupeţi relaţia. Anunţaţi doar că nu sunteţi de acord cu ceea ce face – sau nu face. Din fericire, vă număraţi printre puţinele zodii care se pricep nu numai la enunţarea ultimatumurilor, ci şi la punerea lor în aplicare.

Persistenta cuadratură dintre Pluton, aflat în Capricorn, şi surprinzătorul Uranus, planeta guvernatoare, vă va afecta puternic. Veţi avea tendinţa de a turna calea lui Uranus, dar dacă încercaţi să împiedicaţi acţiunea lui Pluton, va fi şi mai nemilos decât de obicei. Când simţiţi că apare o schimbare şi vă daţi seama că nu aveţi niciun control asupra ei, cel mai bine ar fi să cereţi ajutorul, fie şi numai pentru a avea un umăr pe care să plângeţi. Nu, nu plângeţi des, dar în acest an Pluton scormoneşte adânc şi s-ar putea s-o faceţi.
Neptun îşi continuă tranzitul prin casa a doua, a finanţelor personale, şi pentru că se pricepe atât de bine să desfiinţeze graniţele şi să ne vulnerabilizeze, celorlalţi le va veni uşor să vă tragă clapa. Nu-i lăsaţi. Dacă vă deranjează ceva la un prieten sau la un partener nou, cercetaţi cauza. E minunat – şi admirabil – să-i iei pe ceilalţi aşa cum sunt, dar câteodată ei nu se potrivesc cu fanteziile noastre, cu atât mai puţin cu speranţele noastre, aşa că suntem îndreptăţiţi anul acesta să facem puţină cercetare în spatele uşilor închise.Principala veste astrologică a anului constă în faptul că Saturn îşi schimbă Varsator. El se mişcă încet înainte şi înapoi între intensul Scorpion şi sociabilul Săgetător. în cele din urmă, părăseşte definitiv Scorpionul pe 17 septembrie. Acestei planete îi plac cel mai mult regulile şi reglementările şi că se află întotdeauna în spatele liniei desenate pe podeaua localurilor oficiale. Totuşi, cât timp se va afla în Săgetător, va avea o atitudine foarte diferită faţă de toate aceste lucruri, fiindcă Varsator respectivă nu ştie niciodată cum să traseze sau să stabilească limite. Între 14 iunie şi 17 septembrie, Saturn va reveni în Scorpion pentru a vă ajuta să formulaţi câteva legi care trebuie neapărat respectate. în restul lui 2015, în timp ce parcurge Săgetătorul, Saturn va fi mai puţin înclinat să vă facă răspunzător – cel puţin pentru ceea ce nu vă priveşte.

Unul dintre cele mai pozitive aspecte ale trecerii lui Saturn prin Săgetător este şansa rară de a vedea această planetă inflexibilă într-o dispoziţie bună. Saturn este o figură autoritară oriunde se duce, dar în Săgetător e înclinat să se relaxeze, să-şi încrucişeze picioarele şi) să ridice din umeri la greşelile noastre, în loc să distribuie pedepse severe.în 2015, misiunea dumneavoastră constă în a vă baza pe faptul că v-aţi făcut deja treaba, onorabil şi corect – aşa că acum vă puteţi relaxa, stând confortabil şi bucurându-vă de noii prieteni pe care i-aţi câştigat cu efort. Saturn rămâne însă Saturn, aşa că s-ar putea să vi se ceară să preluaţi frâiele din mâinile unui membru al grupului care nu-şi face bine treaba. Dar pentru că Saturn se află în sociabilul Săgetător, există şansa garantată de a deschide grupul către noi experienţe şi de a-l învăţa câte ceva – oare nu asta înseamnă să fii lider?

 
*Aducem in atentia dumneavoastra ca celebrul astrolog URANIA nu a realizat o previziune pentru anul 2015 – acest material este preluat din alte surse! Va multumim!Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI