Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop anual 2016 Rac

Postat de Urania Horoscop On 2 - January - 2016

Anul 2016 pentru nativii din Rac

Horoscop 2016 Rac

Horoscop 2016 Rac

Mai întâi de toate, casa a cincea, a idilelor şi a tovarăşilor de distracţii, îl va găzdui pe incandescentul şi pătimaşul Marte începând cu data de 3 ianuarie. Acesta va sta aici mult mai mult decât durata obişnuită, care este de două luni. Fiindcă veni vorba de patimă, am uitat să spun că Marte va îmbrăca straiele Scorpionului. Evident că veţi fi cam ocupaţi cu viaţa amoroasă. Planetele din Scorpion au tendinţa să devină puţin prea posesive şi cam obsedate, aşa că, dacă vă vedeţi cu cineva, dar încă nu aveţi o relaţie bine definită, sunaţi un prieten şi distraţi-vă. Deşi obsesia cauzată de astfel de lucruri vă produce senzaţia unui tip încântător de tortură, faceţi un pas înapoi şi puneţi-vă gândurile în ordine.

în al doilea rând: Marte va pătrunde în incandescentul şi amuzantul Săgetător, casa a şasea, pe 6 martie, şi va rămâne acolo până când, aflat în mişcare retrogradă, se va întoarce în Scorpion, pe 27 mai. Pe scurt, de vreme ce această casă se ocupă de muncă şi de relaţiile cu colegii, probabil că situaţia de la serviciu este predispusă schimbărilor – în genul Săgetătorului, adică în stil mare. Dacă nu vă place situaţia

actuală, probabil că aţi simţit deja ce urmează. Din fericire, ştiţi foarte bine ce vreţi, aşa că urmaţi-vă calea. Şi vă rog să aveţi un plan B înainte de a ieşi trântind uşa în urma dumneavoastră. Antenele fabuloase pe care le posedaţi vă vor indica direcţia corectă – iar dacă nici măcar o doză bună din energia lui Marte nu reuşeşte să vă inspire, atunci nu ştiu cine ar mai putea s-o facă!

Apropo, între 27 mai şi 29 iunie Marte va fi în mişcare retrogradă prin Scorpion, casa a cincea, a idilelor, aşa că e posibil să încercaţi să reluaţi legătura cu o persoană care a ieşit între timp din viaţa dumneavoastră. Dacă nu sunteţi mulţumiţi de relaţie, dar vă lipseşte legătura fizică pe care aţi avut-o, trebuie să fiţi curajoşi. N-o să fie uşor, dar veţi fi nevoiţi să refuzaţi să luaţi totul de la început. Dacă n-a funcţionat o dată, n-o să funcţioneze nici a doua oară – numai dacă nu aveţi cumva soluţii noi la vechile probleme care v-au despărţit.
Acum să vorbim despre Jupiter, care va petrece acest an – până pe 9 septembrie – prin casa a treia, a vecinilor, a conversaţiilor şi a comunicării cu fraţii, adică în Fecioara orientată spre detalii. El se află aici din august anul trecut, aşa că v-aţi obişnuit probabil cu activitatea şi cu minunatele discuţii inspirate de această planetă. Sunt sigură şi că aţi ajuns să iubiţi acest tip de energie – mai ales dacă v-aţi împăcat cu fraţii.

Poate chiar v-a lipsit. Din fericire, treceţi uşor peste aceste aspecte, deoarece următoarea oprire a lui Jupiter nu va fi deloc dificilă. El va pătrunde pe 9 septembrie în Balanţa cooperantă şi iubitoare de echilibru. Asta înseamnă că se va afla în casa a patra, a căminului, a familiei şi a situaţiilor domestice. Nu mai e nevoie să spunem că, dacă pe frontul de acasă au apărut probleme, acum e momentul să vă ocupaţi de ele.

 
*Aducem in atentia dumneavoastra ca celebrul astrolog URANIA nu a realizat o previziune pentru anul 2016 – acest material este preluat din alte surse! Va multumim!Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI