Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop anual 2016 Sagetator

Postat de Urania Horoscop On 2 - January - 2016

Anul 2016 pentru nativii din Săgetător

Horoscop 2016 Sagetator

Horoscop 2016 Sagetator

Jupiter, planeta guvernatoare, va petrece opt luni în pământeană, practică şi extrem de bine organizata zodie a Fecioarei, unul dintre semnele pasionate de detalii. Numai gândul la documente, texte neclare şi coloane nesfârşite de cifre care nu sunt adunate corect e suficient ca să vă vină să vă luaţi lumea în cap, dar există şansa ca, în perioada petrecută de Jupiter în această zodie, să reveniţi la sentimente mai bune. Poate că organizaţi şi sectorul carierei şi al problemelor profesionale. în ultimele luni petrecute de Jupiter în casă a zecea, a carierei şi a chestiunilor profesionale, ar trebui să vă aşteptaţi să sosească acea majorare de salariu, primă sau promovare – sau măcar să se afle pe drum. între timp, munciţi pe rupte. Aflaţi foarte curând că răbdarea dă roade.

Pe 9 septembrie, Jupiter va păşi în Balanţă, casa a unsprezecea, a prietenilor şi a afilierilor de grup, aşa că, dacă v-aţi gândit să cercetaţi un nou cerc de persoane, e momentul s-o faceţi. Balanţa este plăcută, ospitalieră şi îndatoritoare, deci puteţi conta pe o primire favorabilă – chiar şi dacă nu aţi fi inima petrecerii şi mereu în capul listei de invitaţi. Specialitatea Balanţei este parteneriatul şi, pentru că Jupiter amplifică întotdeauna calităţile zodiei în care se află, veţi descoperi că anumiţi oameni vă vor deveni şi mai dragi. Veţi face tot ce vă va sta în putinţă pentru a-i ajuta să-şi vină în fire, dar vă rog să nu vă puneţi într-o situaţie financiară defavorabilă. Nu vă permiteţi aşa ceva tocmai acum.

Dacă aveţi o relaţie, vă bucuraţi de compania partenerului mai mult ca oricând şi, nu o dată de-a lungul anului, vă veţi felicita pentru că aţi făcut o asemenea alegere înţeleaptă. Relaţiile înfloresc atunci când Jupiter se află în această poziţie, cu condiţia să fie clădite pe respect reciproc şi multă sinceritate – plus o doză mare de tact şi de diplomaţie. E important interesul manifestat faţă de sentimentele celuilalt. Fiţi înţelegători şi buni şi răsfăţaţi-vă partenerul ori de câte ori puteţi. Dacă nu sunteţi fericiţi şi simţiţi că situaţia nu este echilibrată sau corectă, veţi dori ruperea ei, iar pentru că Uranus se află în Sagetator, nu va trece mult timp şi veţi evada. Trebuie să fiţi siguri că primiţi la fel de mult cât dăruiţi. Meritaţi acest lucru, aşa că vă permiteţi să fiţi mofturoşi.

Dacă sunteţi singuri, momentul e potrivit pentru a vă găsi sufletul pereche. Socializaţi cât mai mult. Faceţi o listă cu toate calităţile pe care doriţi să le aibă partenerul, găsiţi locurile pe care le-ar frecventa o astfel de persoană şi duceţi-vă des pe-acolo. Relaţiile începute pe un teren solid în timpul tranzitului lui Jupiter prin Balanţă au tendinţa să dureze la nesfârşit.

 
*Aducem in atentia dumneavoastra ca celebrul astrolog URANIA nu a realizat o previziune pentru anul 2016 – acest material este preluat din alte surse! Va multumim!Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI