Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop anual 2016 Taur

Postat de Urania Horoscop On 2 - January - 2016

Anul 2016 pentru nativii din Taur

Horoscop 2016 Taur

Horoscop 2016 Taur

Cum ar putea să nu vă placă? Generosul, excesivul şi jucăuşul Jupiter va petrece întregul an în casă a cincea, a idilelor, a tovarăşilor de distracţie şi a copiilor, aducându-vă numai bucurii şi încălzindu-vă inima. Copiii vă pot da veşti minunate pe la începutul lui mai. Dacă sunteţi singuri, reţineţi că Jupiter îşi depăşeşte adesea atribuţiile de serviciu, aşa că o veritabilă paradă de solicitanţi pentru postul de iubit său tovarăş de viaţă îşi va face apariţia cât de curând – şi nu va fi deloc scurtă. Mai presus de orice, vă permiteţi să fiţi pretenţioşi – cu atât mai mult cu cât Jupiter se află în Fecioară. Nu vă grăbiţi. Nu vă lăsaţi atraşi doar de aspect, doar se ştie că sunteţi amatori de lucruri frumoase. E momentul să foraţi mai adânc, deci exersaţi-vă celebra răbdare. Aşteptaţi să se nască o legătură. Vă veţi bucura că aţi făcut-o.

Casa a cincea se mai referă şi la creativitate şi la ceea ce consideraţi că este amuzant. Dacă stăpâniţi un anumit meşteşug, veţi descoperi ce puţine eforturi trebuie să depuneţi pentru ca numele şi aptitudinile dumneavoastră să fie cunoscute şi de ceilalţi. Poate vă gândiţi să transformaţi în afacere un hobby, iar pentru că lui Jupiter îi place expansiunea, această întreprindere s-ar putea transforma într-o carieră cât ai bate din palme.
Lui Jupiter îi mai plac şi călătoriile – în străinătate, dacă se poate aşa că nu-i exclus să aveţi câteva în agendă. Pentru că se află în Fecioară, o zodie practică şi bine organizată, planurile pe care

le faceţi vor fi cât se poate de realizabile – cu condiţia să evitaţi distanţele mari atâta timp cât Mercur este

retrograd. Anul acesta, cele trei perioade de mişcare retrogradă a lui Mercur sunt 5-25 ianuarie, 28 aprilie – 22 mai şi 30 august – 22 septembrie. Dacă nu le puteţi ocoli şi trebuie să mergeţi în vacanţă în aceste intervale, nu vă îngrijoraţi. Cea mai bună modalitate de a-l abordă pe Mercur retrograd constă în a detecta problemele. Cercetaţi totul şi gândiţi-vă la Legea lui Murphy – dacă ceva poate merge prost, atunci va merge prost, în cel mai nepotrivit moment şi sub cea mai nefastă formă. Discutaţi cu tovarăşii de călătorie şi înarmaţi-vă cu planuri B valabile pentru orice fel de situaţii, întârzierile sau blocajele nu sunt chiar atât de îngrozitoare pentru că întotdeauna călătoriţi cu clasa întâi, aşa că aveţi la îndemână privilegii şi ajutoare.

Marte va reveni în mişcare retrogradă în Scorpion, casa a şaptea, a parteneriatelor, aşa că să nu fiţi surprinşi dacă îşi fac apariţia foşti iubiţi nerăbdători să-şi încerce norocul şi a doua oară. Atracţia fizică încă există, dar gândiţi-vă la ce se va întâmpla după ce ieşiţi din budoar şi începeţi să trăiţi din nou împreună viaţa de zi cu zi. Dacă puteţi recunoaşte cu sinceritate că aveţi soluţii noi pentru problemele care v-au făcut să vă despărţiţi, atunci mai încercaţi o dată, cu orice preţ. Dacă nu, gândiţi-vă bine la ceea ce aduceţi înapoi în viaţa dumneavoastră.

 
*Aducem in atentia dumneavoastra ca celebrul astrolog URANIA nu a realizat o previziune pentru anul 2016 – acest material este preluat din alte surse! Va multumim!Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI