Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop anual 2016 Varsator

Postat de Urania Horoscop On 2 - January - 2016

Anul 2016 pentru nativii din Vărsător

Horoscop 2016 Varsator

Horoscop 2016 Varsator

Anul acesta, incandescentul Marte va petrece un timp neobişnuit de lung în Scorpion şi Săgetător, aflându-se în casele a zecea şi a unsprezecea. Pe 3 ianuarie, Marte intră în Scorpion, casa a zecea, a carierei, a profesiunii şi a personajelor cu autoritate. Dacă realizaţi brusc că sunteţi atraşi de un superior sau de şeful direct, să nu fiţi surprinşi. Dar înainte de a vă implica într-o relaţie romantică, fiţi siguri că puteţi lucra împreună chiar dacă lucrurile nu merg bine. Dacă totul e pregătit, simţiţi-vă bine. De vreme ce sunteţi în acelaşi domeniu, există şansa de a avea opinii asemănătoare, lucru absolut obligatoriu în ceea ce vă priveşte.

Marte se va deplasa prin casa a unsprezecea între 6 martie şi mai, aşa că petrecerea e asigurată. Această casă adăposteşte prietenii, afilierile de grup şi reuniunile celor care se aseamănă – iar faptul că totul are loc în Săgetător înseamnă că aveţi că tovarăşi o

mare varietate de individualităţi. Planetelor din Săgetător le place să se joace şi au un extraordinar simţ al umorului, aşa că vă puteţi aştepta la râsete şi distracţie. Pentru că Marte va fi timp de o lună în mişcare retrogradă în această zodie, el se va uita peste umăr şi probabil că până la urmă veţi căuta o persoană pe care n-aţi mai văzut-o de mult. Nu staţi degeaba. Deschideţi computerul şi găsiţi-o. Deoarece Marte călătoreşte prin această casă în august şi septembrie – în mişcare directă de data asta -, poate că veţi călători împreună sau unul către celălalt.

Să vorbim acum despre Jupiter, care se va afla în meticuloasa Fecioară, casa a opta, până pe 9 septembrie. Este o combinaţie zodie/planetă interesantă. Lui Jupiter îi place imaginea de ansamblu, iar Fecioara se dă în vânt după detalii. Astfel, sunt posibile fie echilibrul, fie iritarea reciprocă. Acum, după ce ştiţi ce se întâmplă, iată câteva sfaturi. Mai întâi, casa a opta are de-a face cu intimitatea şi cu resursele comune. Dacă aveţi o relaţie, încercaţi să nu vă criticaţi partenerul prea mult – şi nu-l lăsaţi nici pe el să vă sâcâie. Dacă vă aflaţi în mijlocul unei negocieri financiare sau încercaţi s-o scoateţi la capăt cu documentaţia unui împrumut sau a unei moşteniri, veţi avea la îndemână armele necesare.
Jupiter pătrunde în casă a nouă pe 9 septembrie, iar această casă are de-a face cu călătoriile, locurile şi persoanele aflate departe şi cu relaţiile la distanţă. Pentru că Jupiter este în casă a noua, iar Marte în Săgetător, se pare că cineva va petrece destul de mult timp în aer liber. De asemenea, e posibil să începeţi un studiu cu durata de un an, ceea ce reprezintă o idee minunată.

 
*Aducem in atentia dumneavoastra ca celebrul astrolog URANIA nu a realizat o previziune pentru anul 2016 – acest material este preluat din alte surse! Va multumim!Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI