Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Balanta 2014

Postat de Urania Horoscop On 14 - March - 2014

Anul 2014 pentru nativii din Balanta

Horoscop Balanta 2014

Horoscop Balanta 2014

Ce an vă aşteaptă! Casa întâi, a personalităţii şi a aspectului exterior, îl va găzdui pe Marte până pe 25 iulie. O vizită neobişnuit de lungă. Această planetă insistentă vă determină să ieşiţi în faţă, să preluaţi comanda şi să puneţi piciorul în prag pentru a vă apăra poziţia. Poate pentru prima dată după multă vreme. Reprezentaţi zodia prin excelenţă orientată spre parteneriate, aşa că această nevoie bruscă de a comanda poate fi puţin cam neliniştitoare – cel puţin la început. La urma urmei, nu sunteţi fericit decât atunci când aveţi pe cineva alături, prin urmare, concesiile vin de la sine. De ce să agitaţi apele? Totuşi, dacă sunteţi implicat într-o relaţie nesănătoasă sau nocivă numai pentru că nu vă place să fiţi singur, atunci aveţi suficiente motive să faceţi valuri. Nu vă sacrificaţi pentru menţinerea liniştii. Deocamdată,

Marte nu susţine o asemenea atitudine. Nu contează ce le place lor să facă, să mănânce sau să vadă la televizor. Dumneavoastră ce vă place? Această planetă incandescentă va scoate asta în evidenţă de-a lungul tranzitului său de şapte luni. Odată ce aveţi în mână lista cu primele zece preferinţe, Marte vă va îndemna să treceţi la acţiune pentru a le transforma în realitate.
Marte va avea el însuşi un ajutor. Surprinzătorul Uranus se află în casa a şaptea, a parteneriatelor, îndemnându-vă să vă petreceţi timpul numai în compania celor care acceptă să vă exprimaţi liber. Dacă trebuie să puneţi capăt unei relaţii, mai ales în cazul în care vă simţiţi oprimat, neapreciat sau sufocat, faceţi-o acum. Probabil că altcineva aşteaptă să-i vină rândul şi vă atrage temporar atenţia, dar nu vă obişnuiţi prea tare cu situaţia. Influenţa lui Uranus presupune faptul că toate parteneriatele pot suferi schimbări neaşteptate, iar conflictul dintre această planetă şi Marte – vă aduceţi aminte, anticul zeu al războiului – va aduce o anumită nesiguranţă în viaţa personală, precum şi o mulţime de drame. Nu vă eschivaţi când vine vorba de confruntări. Eliberaţi-vă. Ceva mai bun e pe drum.

In ce-l priveşte pe Jupiter, până pe 16 iulie acesta va fi în zodia Racului, casa a zecea, a carierei şi a autorităţii. El îşi va trimite binecuvântările atunci când veţi avea de-a face cu superiorii sau cu persoane mai în vârstă. Având în vedere natura emotivă a Racului, probabil că veţi petrece mult timp învăţând de la mentorii veneraţi şi întâlnindu-vă cu prieteni noi care vă vor lua sub aripa lor. Dacă aveţi ocazia să procedaţi la fel cu un copil, un elev sau un ucenic, nu ezitaţi. Jupiter va avea grijă ca o persoană binevoitoare, care ocupă o poziţie importantă, să vă urmărească şi să fie impresionată de ce vede. Promovarea la care speraţi poate fi foarte aproape.

După 16 iulie, Jupiter îşi va stabili cartierul general în Leu, casa a unsprezecea, a apartenenţei de grup şi a prietenilor. Această energie spectaculoasă vă va poziţiona anul acesta în centrul scenei. Vă veţi bucura de toate momentele incitante şi pline de romantism mai ales după ce una dintre celelalte vedete va deveni partenerul dumneavoastră principal.
Cumpătatul Saturn se află la finalul traseului său de doi ani şi jumătate prin casa a doua, a problemelor băneşti. Probabil că nu v-a fost uşor. Mai precis, a trebuit să strângeţi cureaua şi să respectaţi un buget restrictiv. După 23 decembrie, odată cu sfârşitul acestui tranzit, veţi respira ceva mai uşurat, însă nu uitaţi lecţia: întindeţi-vă atât cât vă e plapuma. Misiunea lui Saturn este să vă facă realist în legătură cu ceea ce contează cu adevărat şi are valoare. Puneţi-vă priorităţile în ordine şi construiţi-vă viaţa pe baza lor.

Neptun va rămâne tot anul în casa a şasea, a muncii şi a sănătăţii, aducând compasiune şi empatie în cadrul relaţiilor cu colegii de serviciu şi superiorii. Aceste daruri minunate vă vor ajuta să realizaţi o schimbare în viaţa cuiva, dar trebuie să fiţi sigur că aţi găsit persoana potrivită. în acest moment sunteţi o pradă uşoară pentru cei care vor să profite de dumneavoastră. Dacă nu vă place munca pe care o faceţi, poate că vă atrage o nouă cale spirituală care poate utiliza excelent acest tip de energie. Totuşi, trebuie să vă întreţineţi singur în această aventură înainte de a părăsi poziţia actuală. Dacă anumite probleme legate de sănătate par vagi sau confuze, nu treceţi peste ele înainte de a cere şi o altă părere. Dacă nu sunteţi satisfăcut, cereţi şi o a treia opinie. Vă cunoaşteţi trupul mai bine decât oricine altcineva. Ascultaţi-l.

Pluton îşi va continua traseul prin casa a patra, a emoţiilor, căminului şi familiei, aşa că pot apărea lupte pentru putere şi situaţii domestice tensionate. Cea mai bună utilizare a energiei acestei planete intense este purificarea. Scăpaţi de tot ce e stricat prin casă şi găsiţi o cale de a elimina duşmăniile.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI