Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Berbec 2014

Postat de Urania Horoscop On 14 - March - 2014

Anul 2014 pentru nativii din Berbec

Horoscop Berbec 2014

Horoscop Berbec 2014

Permanentul careu dintre surprinzătorul Uranus şi intensul, neînduplecatul Pluton, care a început în 2011, continuă să planeze ameninţător deasupra capetelor Berbecilor, însă anul acesta îi va aduce cu picioarele pe pământ, mai ales pe cei născuţi între 27 martie şi 7 aprilie, al căror Soare, însuşi miezul fiinţei lor, va fi extrem de solicitat. Cei doi titani planetari formează acest careu solicitant de câţiva ani, iritându-se reciproc şi zgândărind planetele natale cu care interacţionează – activând, în general, un ridicat nivel al tensiunii pe cea de-a Treia Planetă de la Soare. în cazul Berbecilor, punctul focal al disputei cosmice este coliziunea dintre mai-marii casei a zecea şi personalitatea dumneavoastră, reprezentată prin casa întâi. Pe scurt, nativii Berbecului vor observa că nevoia de a-şi câştiga pâinea făcând ceea ce li se pare „corect” intră în contradicţie cu ceea ce alţii vor încerca să le impună. Aspectul este şi mai intens în cazul personalităţilor care reprezintă autoritatea. Acestea vor solicita în mod exagerat timpul şi energia Berbecilor, nedând glas niciunui fel de mulţumire sau de laudă, ca să nu mai vorbim de măriri de salariu, prime sau recompense.
însă tensiunea dintre cele două planete va declanşa nevoia nativilor de a se elibera de restricţii, fie la

serviciu, fie acasă, iar acest impuls va atinge o culme în 2014. Deschideţi şampania, rutina e pe cale să rămână ceva de domeniul trecutului – iar asta se va întâmpla fară avertisment! Probabil că Berbecii simt deja această fierbere interioară. E posibil să urmeze o mişcare fantezistă de ieşire din rutină şi de renunţare la vechile obiceiuri, dar cu siguranţă că au la îndemână echipa potrivită pentru asta. între timp, ar trebui să se aştepte la vizita unui camarad vechi: Stresul, cu S mare! Din fericire, Berbecii se pricep cel mai bine să-i facă faţă. Propunându-şi o sarcină dificilă din punct de vedere fizic, în loc să se simtă extenuaţi şi pe punctul de a exploda, se vor culca seara obosiţi şi vor dormi bine.

Legat de încărcătura emoţională, să vorbim acum despre Uranus, planeta care guvernează electricitatea, extrem de activă în zodia Berbecului şi în casa personalităţii şi a aspectului exterior. Această planetă rebelă i-a determinat deja pe mulţi nativi să facă schimbări drastice, de anvergură în ceea ce priveşte înfăţişarea, dar în următorii doi ani se vor simţi plictisiţi şi neliniştiţi, fiind dominaţi de nevoia acută de a schimba ceva zilnic, dacă nu cumva la fiecare oră – indiferent de anul naşterii, de persoanele alături de care trăiesc sau de ocupaţie. Cea mai bună atitudine este să se supună acestor necesităţi, să se elibereze de orice – sau de oricine -, la nivel personal sau profesional, eliminând factorii care-i împiedică să-şi atingă ţelurile. De reţinut însă că Uranus este „rebelul” bolţii cereşti şi că nicio revoluţie, personală sau socială, nu poate avea loc fară energia sa imprevizibilă. Folosiţi-vă de el pentru a nu cădea pradă rutinei – ori pentru a ieşi definitiv din ea.

Ţinând cont de toată această activitate intensă şi adesea neaşteptată şi de schimbările personale din agenda astrologică, veţi simţi nevoia să găsiţi un loc sigur în care să vă retrageţi alături de tovarăşi de încredere. Din fericire, aici intră în scenă confuzul Neptun. Această planetă visătoare şi sensibilă, guvernatoarea intuiţiei şi a stărilor de conştienţă modificate de toate tipurile – de la somn şi depresie la transă şi meditaţie – îşi are reşedinţa în casa a douăsprezecea (Vă rugăm, nu deranjaţi!), determinându-vă să atârnaţi de clanţa exterioară o plăcuţă cu aceste cuvinte şi să nu vă temeţi să închideţi uşa pentru a scăpa de lume mai ales în momentele de tensiune extremă. Ar fi bine să cedaţi influenţei sale ori de câte ori şi oriunde apare o astfel de nevoie. Toată lumea ştie că sunteţi îndrăzneţ şi curajos, însă chiar şi nativii din Berbec au nevoie câteodată de o pauză. De câte ori e posibil, relaxaţi-vă într-un cadru luminat slab, ascultând muzică, şi nu vă lăsaţi afectat cu niciun chip de situaţii, influenţe sau persoane negative.

în ce priveşte negativitatea, să vorbim acum despre Saturn, guvernatorul planetar al plumbului, un metal dintre cele mai grele. Acest corp ceresc disciplinat şi muncitor este cel mai bun aliat celest atunci când se pune problema muncii asidue în conformitate cu anumite reguli şi a stabilirii unui renume – însă prea multă muncă fară distracţie poate deveni rapid un factor deprimant! Anul acesta, cu Saturn dominând casa a opta, a resurselor financiare atrase – şi, apropo, a sexualităţii -, misiunea Berbecilor este de a nu scăpa din vedere luminiţa de la capătul tunelului şi de a face absolut orice e nevoie – chiar dacă asta înseamnă să rămâneţi pentru o vreme singur, din punctul de vedere al intimităţii. Reţineţi faptul că mottoul lui Saturn a fost întotdeauna „Calitate, nu cantitate”.

Atunci când vine vorba de cantitate, Jupiter preia comanda. El este o replică astrală a lui Moş Crăciun, acel tip de energie pe care o aşteaptă toată lumea. Totodată, el aduce cu sine abundenţa, aşa că, dacă vă îndreptaţi energiile în acea direcţie, veţi obţine tot ce doriţi, şi.chiar mai mult decât atât! Latura problematică a acestei planete apare numai atunci când ne folosim de generozitatea ei pentru a crea excesul, un lucru deloc imposibil. în cazul Berbecilor, această nevoie de „extindere”, de lărgire şi de creştere va apărea mai întâi în casa a patra, a căminului, familiei şi aspectelor domestice, apoi, pe 16 iulie, va pătrunde şi în domeniul distracţiilor şi al idilelor – locul preferat de toată lumea! Poate că situaţia domestică s-a schimbat şi a apărut în familie o persoană nouă – poate chiar un copil -, dar trebuie să conştientizaţi că, în anul care vine, toate lucrurile bune se vor întâmpla în domeniul emoţional şi recreaţional numai dacă rămâneţi deschis la noi experienţe – şi învăţaţi din cele vechi!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI