Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Dragoste 2014

Postat de Urania Horoscop On 3 - January - 2014
Horoscop Dragoste 2014

Horoscop Dragoste 2014

● Sentimente constructive pentru cei nascuti in BERBEC, TAUR- Prindeţi norocul, GEMENI – Fiţi asa cum sunteţi, RAC – Mai multă profunzime, Leu – Pe aripile romantismului, FECIOARA – Emoţii noi, BALANTA – Ascultaţi vocea interioar, SCORPION – Fiţi mai tandri, Sagetator – Lăsaţi-vă cuceriti, CAPRICORN – Emoţiile dau pe dinafară, VARSATOR – Firescul atrage, PESTI – Armonie deplină.

Horoscop Dragoste 2014 BERBEC

Horoscop Dragoste 2014 BERBEC
Dragoste Sentimente constructive
Evoluţia Nodului Nord activează sfera căsătoriei, face ca aceasta să devină prioritară pe parcursul întregului an. Din ianuarie până la sfârşitul lui iulie relaţiile conjugale vor fi supuse la un test de maturitate. Marte în Balanţă vă cere amândurora să renunţaţi la orice urme de egoism şi să deveniţi un tot unitar, un cuplu armonios. Venus, retrograd în ianuarie, va accelera aceste procese, ajutându-vă să alegeţi corect.
Pentru cuplurile care s-au despărţit, dimpotrivă, această lună le oferă posibilitatea de a lua totul de la capăt. Din martie până la sfârşitul lui noiembrie Luna Neagră vă conferă putere de seducţie, ajutându-vă să vă fermecaţi alesul şi să vă simţiţi degajată în viaţa intimă.
Datorită lui Jupiter, planeta fericirii, sfera relaţiilor romantice se va înviora semnificativ de la jumătatea lui iulie. Dragostea şi romantismul vor fi mijlocul prin care Universul vă face mai bună, mai curată. De aceea în august-noiembrie veţi simţi din plin transformarea, iar în decembrie – forţa vindecătoare a iubirii.


Horoscop Dragoste 2014 TAUR

Horoscop Dragoste 2014 TAUR
Prindeţi norocul!
In februarie, iunie şi octombrie viziunea dvs. asupra relaţiei romantice se poate schimba.
Din martie veţi tinde să vă trataţi partenerul cu superioritate. Până la un anumit punct, el va fi de acord să intre în jocul dvs., dar vara e mai bine să schimbaţi tactica şi să începeţi să dăruiţi mai mult în relaţie decât să primiţi. Mişcarea retrogradă a lui Saturn din martie până în iulie vă determină să vă gândiţi de cine aveţi cu adevărat nevoie în calitate de partener. In septembrie-octombrie Venus vă poate aduce mai mult romantism, iar Marte va aprinde pasiunea în sufletul dvs. în această perioadă adăugaţi în modul obişnuit de petrecere a timpului liber experimente romantice, surprize în ‘• viaţa intimă şi distraţi-vă făcând un sport extrem împreună. Eclipsele de Soare şi Lună în octombrie vă pot determina să vă reevaluaţi scara valorilor. In noiembrie-decembrie este posibilă întâlnirea cu viitorul partener sau oficializarea relaţiei. Este o perioadă de pasiune şi de adoptare a unei atitudini filozofice asupra vieţii. în cupluri accentul se pune pe armonie în sfera sexuală.

Horoscop Dragoste 2014 GEMENI

Horoscop Dragoste 2014 GEMENI
Dragoste Fiţi asa cum sunteţi
Până în iulie, Marte vă intensifică dorinţele sexuale şi nevoia de senzualitate. Iarna, sub influenţa lui Venus şi Pluton, veţi fi dispusă pentru experimente în viaţa intimă. Această experienţă va fi necesară pentru a lua decizia finală în ceea ce priveşte compatibilitatea. Din martie cercul de cunoştinţe se lărgeşte considerabil, ceea ce sporeşte şansele de a vă întâlni sufletul pereche. Eclipsele de Soare şi Lună din aprilie vor prelungi interesul pentru iubire şi creativitate în următoarea jumătate de an. Tendinţa spre flirt a partenerului vă stârneşte gelozii în luna iunie. Deşi nici dvs. nu veţi avea nimic împotrivă să flirtaţi. în mai-iunie darurile pe care vi le face partenerul de viaţă vă surprind plăcut şi vă fac să vă simţiţi unică şi foarte iubită. Lunile august şi octombrie pot aduce condiţii favorabile pentru naşterea unei noi iubiri. Noiembrie este o lună potrivită pentru căsătorie.

Horoscop Dragoste 2014 RAC

Horoscop Dragoste 2014 RAC
Mai multă profunzime
Pluton în Capricorn şi Saturn în Scorpion vă creează o stare de dragoste permanentă sau de continuă căutare a iubirii. Relaţiile cu vechime vor cunoaşte o perioadă înfloritoare şi vor face mici corecturi în sensul îmbunătăţirii lor. Este favorizată crearea de cupluri cu intenţii serioase de la bun început. în prima jumătate a anului Jupiter atrage spre dvs. priviri admirative. Saturn aduce mai multă profunzime în viaţa romantică, dar pentru aceasta va trebui să depăşiţi împreună cu iubitul unele reţineri interioare, să vă asumaţi mai multă responsabilitate unul faţă de celălalt. în general, în dragoste apar multe transformări, dar numai bunăvoinţa dvs. poate aplana posibilele probleme. Acestea pot apărea în special în ianuarie-februarie, august-septembrie. Influenţa Lunii Albe vă ajută în a doua jumătate a anului să intensificaţi cele mai bune aspecte existente în relaţia de cuplu, dar va trebui să vă purificaţi de orice nesinceritate.

Horoscop Dragoste 2014 Leu

Horoscop Dragoste 2014 LEU
Pe aripile romantismului
Prima jumătate a anului va fi plină de dragoste, romantism, gesturi frumoase, întâlniri de neuitat în locuri retrase sau favorabile pentru creaţie. S-ar putea să aflaţi că aveţi un admirator secret ori e posibil ca dvs. să vreţi să păstraţi secretul asupra iubirii dvs. Relaţiile de dragoste se vor baza în mare măsură pe apropiere spirituală, pe ceea ce se cheamă „suflete-pereche“.
In a doua jumătate a anului veţi dori să-l prezentaţi pe prietenul dvs. celor dragi, iar părerea prietenelor va fi importantă pentru dvs. Relaţiile înfiripate în iunie-septembrie vor avea la bază atracţia sexuală. însă toamna acestea pot trece la un nivel mai înalt, de responsabilitate reciprocă. Aveţi cele mai multe şanse să fiţi cerută în căsătorie în martie, mai, septembrie, octombrie. Comunicarea cu partenerul va fi cea mai apropiată în ianuarie-martie şi în noiembrie-decembrie.

Horoscop Dragoste 2014 FECIOARA

Horoscop Dragoste 2014 FECIOARA
Emoţii noi
Datorită lui Pluton, Neptun şi Uranus continuaţi să descoperiţi noi laturi ale iubirii şi ale vieţii personale. Trebuie să aveţi încredere în viaţă şi nu vă temeţi să vă schimbaţi – numai aşa veţi putea simţi profunzimea şi frumuseţea romantismului, a vieţii sexuale, să atingeţi armonia în parteneriat. Iarna poate aduce un final imprevizibil: ori vă veţi răci definitiv şi vă despărţiţi, ori hotărâţi să rămâneţi împreună pentru totdeauna.
Din martie până în noiembrie evitaţi intrigile şi enigmele de orice fel. Infidelitatea conjugală poate avea cele mai neplăcute consecinţe. Din iulie veţi simţi că vă cresc aripi, Luna Albă aduce şanse pentru o dragoste curată, luminoasă. In perioada de la sfârşitul lui iulie până la începutul lui septembrie pot apărea asperităţi: nevoia crescută de realizare personală vă face să deveniţi insistentă şi agresivă în comportamentul faţă de cei dragi. Gelozia vă poate determina să faceţi o prostie pe care ulterior o veţi regreta

Horoscop Dragoste 2014 BALANTA

Horoscop Dragoste 2014 BALANTA
Ascultaţi vocea interioară.
Primăvara vă aminteşte că sunteţi femeie, iar atenţia bărbaţilor vă va face inima să palpite.
In acest an veţi tinde să luaţi iniţiativa, ce ea ce, la început, îi va şoca pe parteneri, deşi, în adâncul sufletului, această atitudine îi va atrage. în martie relaţia cu iubitul va fi plăcută şi romantică. După certurile din iarnă veţi fi din nou capabili să vă dăruiţi reciproc tandreţe şi bucuria iubirii sufleteşti şi trupeşti. Dacă însă cuplul dvs. nu a rezistat tensiunilor emoţionale din ianuarie-februarie şi v-aţi despărţit, e puţin probabil să vă doriţi să intraţi într-o nouă relaţie. Ascultaţi-vă vocea interioară, ea vă va spune de ce fel de partener aveţi nevoie. Când veţi şti cu claritate, puteţi încerca o nouă experienţă. Şanse de a întâlni un asemenea om apar în mai. De la sfârşitul lui iulie în relaţiile de cuplu sunt posibile schimbări.
Irascibilitatea şi dorinţa de libertate pot duce la înstrăinare. Tot acum sunt posibile legături neaşteptate, instabile, căsătorii cu oameni neobişnuiţi.

Horoscop Dragoste 2014 SCORPION

Horoscop Dragoste 2014 SCORPION
Fiţi mai tandri
Transformările interioare, schimbările în corn portamentul şi înfăţişarea dvs. vor influenţa puternic formarea şi evoluţia relaţiilor romantice. Iubitul va trebui să se adapteze la schimbările dvs., să vă accepte noua imagine şi în anumite privinţe să suporte din partea dvs. unele presiuni. Trebuie să-l lăudaţi mai mult, să vă manifestaţi sentimentele, pentru că adesea concentrarea dvs. pe lumea interioară poate fi percepută drept răceală. Relaţiile conjugale vor necesita o revizuire în ianuarie.
Cuplurile care se iubesc au un potenţial ridicat pentru o relaţie armonioasă pe parcursul întregului an. Iarna creşte probabilitatea unei poveşti de dragoste departe de casă. Cei care vor fi deschişi pentru iubire îşi vor putea găsi jumătatea în iulie-septembrie. Influenţa lui Chiron poate provoca apariţia a două legături romantice paralele, cu doi bărbaţi foarte diferiţi, dintre care vă va fi foarte greu să alegeţi.

Horoscop Dragoste 2014 SAGETATOR

Horoscop Dragoste 2014 SAGETATOR
Lăsaţi-vă cuceriti
In acest an, sub influenţa Lunii Albe, veţi fi foarte feminină şi, cu această imagine, veţi atrage mulţi admiratori. în ianuarie-iulie relaţia de iubire va trece printr-o perioadă tensionată din cauza unor evenimente ce vă pun la încercare sentimentele: apar situaţii dificile, probleme financiare.
Ceea ce se întâmplă va putea fi semnificativ atenuat de respectul reciproc şi de influenţa pacificatoare a prietenilor apropiaţi. Lipsa dorinţei de a-1 asculta pe cel de alături şi de a face compromisuri va duce la ruperea relaţiei. De la sfârşitul lui iulie până la jumătatea lui septembrie este o perioadă favorabilă pentru relaţii romantice, aventuri de vacanţă. în septembrie-octombrie ieşiţi mai des în lume, pentru că farmecul dvs., siguranţa şi priceperea de a ieşi în evidenţă vor acţiona ca un magnet asupra bărbaţilor. Cele mai generoase luni pentru noi cunoştinţe vor fi ianuarie, martie, aprilie şi perioada august-octombrie. Pentru căsătorii sunt armonioase lunile mai şi august.

Horoscop Dragoste 2014 CAPRICORN

Horoscop Dragoste 2014 CAPRICORN
Emoţiile dau pe dinafară
In dragoste disputele, ciocnirile între caractere nu vor putea fi evitate. Stă în puterea dvs. calmaţi lucrurile şi să creaţi o atmosferă de armonie şi de acceptare a celuilalt. Pentru a evita conflictele şi pretenţiile egoiste în relaţie, în lunile de iarnă, în aprilie, iunie-iulie şi octombrie străduiţi-vă să-l percepeţi pe partener ca pe un dar, nu ca pe un om care vă este dator cu ceva. Primăvara va face să renască în dvs. femeia capabilă să sucească instantaneu minţile bărbatului care i-a plăcut. Iubitul e dispus să vă ierte până şi stilul autoritar şi dorinţa ca totul să fie numai cum vreţi dvs.
In special dacă vă veţi purta aşa numai când sunteţi în doi. Pentru iulie, prima jumătate a lui august, în septembrie şi noiembrie puteţi planifica o vacanţă, călătorii, distracţii în doi sau împreună cu cei care rezonează cu voi. Dacă sunteţi încă în căutarea perechii, în aceste luni fiţi deschisă pentru cunoştinţe şi pregătiţi-vă pentru romantism.
Dacă aveţi deja o relaţie stabilă, în iulie, septembrie şi noiembrie vă puteţi oficializa relaţia.

Horoscop Dragoste 2014 VARSATOR

Horoscop Dragoste 2014 VARSATOR
Firescul atrage
Dragostea de libertate vă conferă o calitate uimitoare, ce place la nebunie bărbaţilor: nu sunteţi geloasă. Vă va interesa un partener sigur pe el, care respectă părerile altora şi dreptul lor de a-şi spune punctul de vedere. Dacă nu v-aţi găsit încă perechea. în ianuarie-februarie vă puteţi realiza fanteziile sexuale în creaţie, scriind un roman de dragoste sau o lucrare de artă. Din martie până în noiembrie căsătoriile nu sunt favorizate, în această perioadă, sub influenţa lui Lilith, există tentaţia de a vă lega destinul de o persoană care nu vi se potriveşte. Peste un an veţi înţelege că aţi făcut o greşeală. în a doua jumătate a anului, Jupiter favorizează apariţia în viaţa dvs. a unui bărbat influent şi atrăgător, care vă ajută să vă puneţi în valoare aptitudinile şi îşi asumă responsabilitatea pentru dvs., nu numai morală, ci şi materială. Dar şi dacă nu sunteţi pregătită să vă căsătoriţi vă veţi bucura de atenţia admiratorilor.


Horoscop Dragoste 2014 PESTI

Horoscop Dragoste 2014 PESTI
Armonie deplină
Bunăvoinţa dvs. fermecătoare şi dorinţa de confort şi armonie vă atrag admiratori şi iubitori ai stilului calm, feminin. Mulţi dintre ei se vor dovedi a fi creativi sau cu o situaţie materială bună. în ianuarie-iulie vă aşteaptă o viaţă sentimentală furtunoasă, plină de tandreţe şi daruri generoase.
Această perioadă vă rămâne în amintire datorită experimentelor îndrăzneţe în plan sexual. Dar pe lângă senzualitate, veţi avea mare nevoie de contact emoţional. De aceea străduiţi-vă să-i vorbiţi iubitului despre nevoile dvs. sufleteşti. în ianuarie, februarie şi la jumătatea lui iunie în sentimente este posibilă întoarcerea în trecut: la orizont apare un fost admirator sau veţi dori să încheiaţi o legătură deja consumată. Relaţiile conjugale se vor caracteriza în acest an prin stabilitate şi bună înţelegere. Insă unele eforturi în direcţia consolidării înţelegerii reciproce în cuplu vor fi necesare în februarie, iunie, octombrie.


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI