Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Fecioara 2014

Postat de Urania Horoscop On 14 - March - 2014

Anul 2014 pentru nativii din Fecioara

Horoscop Fecioara 2014

Horoscop Fecioara 2014

Relaţii, relaţii şi iar relaţii. Cine nu vă cunoaşte, ar putea crede că în 2014 veţi deveni Balanţă – atât de concentrat veţi fi asupra tuturor parteneriatelor, fie ele întâmplătoare, profesionale sau personale.
In primul rând, Neptun, furnizorul astrologie de iluzii, amăgiri şi confuzii, se află încă în casa a şaptea, a parteneriatelor. Partea pozitivă constă în faptul că această energie spirituală poate însemna că, în sfârşit, a venit timpul să vă întâlniţi sufletul pereche, probabil din întâmplare. însă lui Neptun îi place să-i salveze pe neajutoraţi, aşa că fiţi atent la cei care par vulnerabili şi încearcă să vă atragă în viaţa lor. într-o lume perfectă, v-aţi putea folosi considerabila forţă de empatie şi de înţelegere necondiţionată pentru a-i ajuta să devină mai buni. în realitate, s-ar putea să încercaţi să salvaţi pe cineva care se pretinde lipsit de apărare pentru a vă atrage în cursă. Sigur, nu e frumos să gândeşti astfel despre ceilalţi, însă în acest moment reprezintă o posibilitate pe care ar fi bine s-o luaţi în considerare.

Parcursul lui Pluton prin casa a cincea, a idilelor, copiilor şi proiectelor creatoare, vă determină să exploraţi. Tot ce vine din acest sector al vieţii este caracterizat de o mare intensitate. Dialogurilor cu copiii nu le va lipsi profunzimea, iar în ceea ce priveşte idilele, se poate vedea cu uşurinţă cum o legătură aparent banală se transformă într-una serioasă. Dacă asta căutaţi, lăsaţi-vă condus de instinct spre o persoană care vă poate oferi mai mult decât o simplă bârfă legată de vecini.
Uranus va tulbura apele din poziţia pe care o ocupă în impulsiva zodie a Berbecului, casa a opta, a partenerilor intimi şi a resurselor comune. Dacă sunteţi implicat într-un litigiu, n-o să vă vină să credeţi ce urmează să se întâmple. Pregătiţi-vă pentru orice fel de eventualitate. Dacă sunteţi singur şi vă îndrăgostiţi acum până peste cap, cu atât mai bine. împreună cu incandescentul Marte din Balanţa orientată spre parteneriat, Uranus va face viabilă o dragoste la prima vedere. Romanticul Neptun aflându-se în casa a şaptea, a parteneriatelor, trebuie să fiţi sigur că vedeţi bine persoana din faţa dumneavoastră.

Să vorbim acum despre Jupi ter, care, acolo unde îşi face apariţia, aduce numai binecuvântări. El îşi va petrece prima jumătate a anului în Rac, casa a unsprezecea, a prietenilor, îndemnându-vă să vă desfăşuraţi şi să vă răsfăţaţi din punct de vedere social – şi chiar să întreceţi măsura pentru cineva drag care are nevoie de îngrijire sau sfaturi. Ca de obicei, veţi fi dornic să faceţi tot ce vă stă în putere pentru a fi de ajutor, dar nu în detrimentul propriei persoane. Nu uitaţi că bunătatea poate fi confundată cu slăbiciunea dacă e distribuită fără să se ţină seama de fapte.

Pe 16 iulie Jupiter va pătrunde în dramatica zodie a Leului, casa a douăsprezecea, a secretelor, îndemnându-vă să aveţi o preocupare creativă. Dacă aveţi înclinaţii spre artă, muzică sau poezie, petreceţi o vreme de unul singur şi aşteptaţi o favoare din partea Muzei, care n-a plecat nicăieri. Dumneavoastră aţi fost cel ocupat. Natura secretoasă a acestei case mai poate însemna şi că aţi decis să cercetaţi conturile din bancă. Nu fiţi surprins de ceea ce iese la iveală. Incandescentul Marte se află în casa a doua, a finanţelor, iar surprizele sunt la ordinea zilei cel puţin până pe 25 iulie. De unele vă veţi bucura, altele vă vor supăra, dar, pe măsură ce anul 2014 se apropie de sfârşit, veţi fi pregătit să luaţi o decizie în cunoştinţă de cauză. Cea mai bună alegere este să folosiţi latura orientată spre parteneriat a Balanţei pentru a restabili echilibrul în domeniul financiar – nu vă temeţi să-i tăiaţi de pe listă pe cei care nici măcar nu s-au obosit să vă mulţumească!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI