Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop financiar 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - January - 2016

Horoscop financiar 2016

Când îşi pun o dorinţă în ajunul Anului Nou, majoritatea oamenilor cer de la destin sănătate, dragoste şi, desigur, bani – nu atât din lăcomie, cât datorită aspiraţiei interioare spre libertate şi independenţă. Să vedem ce le pregăteşte anul 2016 reprezentanţilor diferitelor semne ale Zodiacului…
Horoscop financiar 2016 BERBEC
Primele trei luni ale anului vor fi pur şi simplu minunate. Pericolul principal îl reprezintă folosirea incorectă a resurselor. Cu alte cuvinte, nu arunca banii pe fereastră, întocmeşte un plan financiar şi vei putea chiar strânge bani pentru ceva important. Ca să se întâmple aşa, trebuie să stai departe de tentaţii şi obiecte scumpe. Primăvara te aşteaptă cheltuieli neprevăzute destul de mari. Atunci vei avea nevoie de rezerva pe care ţi-ai făcut-o în primele luni ale anului. Vara, cel mai important e să nu iei prea multe credite şi să nu te înglodezi în datorii. Toamna îţi aduce o sursă neaşteptată de venit.

Horoscop financiar 2016 TAUR

Horoscop Financiar 2016

începutul anului va fi stabil. Sarcina principală este să elaborezi un plan de acţiuni şi să-l urmezi întocmai. Ar fi mai bine să nu alergi după un profit mare ori să încerci să câştigi dintr-un foc lozul cel mare. Mai cu seamă dacă personajul principal în această poveste nu eşti tu. Dacă totuşi nu reuşeşti să te abţii, te aşteaptă o situaţie dificilă la jumătatea anului. Vara şi prima jumătate a anului sunt foarte potrivite pentru a continua treburile începute sau pentru extinderea afacerii, dacă aceasta există. Propune soluţii noi dacă nu lucrezi pentru tine, şi veniturile tale vor avea numai de câştigat.
Horoscop financiar 2016 GEMENI
Fii pregătită să faci cheltuieli pentru cei dragi şi încă mult mai mari decât pentru propria persoană. Dar nu-ţi face probleme, banii îţi vor ajunge. La serviciu citeşte cu atenţie contractele pe parcursul întregului an, nu crede pe nimeni pe cuvânt, special dacă este vorba despre aspecte legate de bani. Acelaşi lucru este valabil în cazul actelor necesare pentru a lua credite. Vei avea posibilitatea să-ţi investeşti: profitabil economiile pe la jumătatea an lui. Poate fi vorba de o investiţie reuşita într-un proiect sau de vânzarea unui im bil la preţul maxim.

Horoscop financiar 2016 RAC
Cel mai important lucru pe care trebuie să-l ţii minte pentru anul care vine este următorul: nu-ţi risca toate economiile. Sfatul banal, să nu-ţi ţii toate ouăle într-un singur coş, este pentru tine mai actual ca niciodată. Primăvara, situaţia ta financiară se va consolida şi te poţi aştepta la încasări din surse neaşteptate. Ai încredere în intuiţie şi acţionează cu hotărâre, dar şi cu chibzuinţă! Pe parcursul celei de-a două jumătăţi a anului trebuie să fii sigură pe forţele proprii. Se poate şi chiar trebuie să rişti şi să câştigi. Poate şi la loterie.
Horoscop financiar 2016 LEU
Anul acesta este foarte bun pentru tine. Dacă te pregăteşti de multă vreme să începi o afacere, să-ţi schimbi serviciul său să ceri o avansare, acum îţi poţi permite să faci acest lucru fără reţineri. Nu uita să-i ajuţi pe cei care au nevoie de bani. în felul acesta îţi măreşti fluxul financiar. în a doua jumătate a anului ar fi bine să faci o revizie completă a tuturor veniturilor şi cheltuielilor tale. E posibil să vrei să-ţi redistribui finanţele, de exemplu, să vinzi o căsuţă primită ca moştenire şi, cu banii luaţi, să-ţi renovezi apartamentul în care locuieşti.
Horoscop financiar 2016 FECIOARĂ
Primăvara ai toate şansele să intri în posesia unor venituri substanţiale, provenite din surse la care nici nu te-ai fi aşteptat. De asemenea, astrele spun că vei avea reale oportunităţi să pui nişte bani deoparte. Cheltuielile se reduc simţitor. Vara e momentul cel mai potrivit pentru o restructurare a datoriilor, în cazul în care ai luat un împrumut mare sau un credit ipotecar. Studiază ofertele băncilor în această problemă şi vei reuşi în felul acesta să reduci ratele şi dobânzile pentru creditul luat. Iar la bilanţul de la sfârşitul anului vei constata că situaţia ta financiară s-a îmbunătăţit simţitor.

Horoscop financiar 2016 BALANŢA
Va fi destul de greu să pui ceva bani deoparte, dar nu e grav, pentru că nu se prevăd nici cheltuieli semnificative care să-ţi afecteze bugetul. în schimb, este foarte probabil să primeşti o moştenire de departe. Vara, adu-ţi aminte că trebuie să te relaxezi şi nu face economii dacă e vorba de o vacanţă frumoasă. Aşa vei economisi în perspectivă, pentru că nu va trebui să dai bani pe tratamente, vei fi plină de energie, sănătoasă şi vei putea munci şi câştiga cu uşurinţă mai mult. Dacă ai propria afacere, din toamnă, păstrează într-o ordine desăvârşită actele financiare şi fii deschisă pentru colaborarea cu parteneri noi.
Horoscop financiar 2016 SCORPION
Situaţia ta financiară depinde în mare măsură de capacitatea ta de a lucra în echipă, învaţă să joci acelaşi joc împreună cu alţii, şi atunci vei dispune de bani tot anul. A doua sursă de venituri poate deveni hobby-ul tău. Calculează câţi bani ai putea câştiga din vânzarea rezultatelor creaţiei tale. Pentru unii, poate fi vorba chiar de o sumă mai mare decât salariul lunar. Lucrurile merg bine şi, dacă nu eşti dornică de lux, o să fii foarte mulţumită de această perioadă. în decembrie, activitatea principală va consta din elaborarea unor planuri de viitor şi din demararea plină de succes a unor noi proiecte de perspectivă.
Horoscop financiar 2016 SĂGETĂTOR
La începutul anului, sarcina principală va consta din restituirea datoriilor. Dacă faci parte din cei 30% de Săgetători norocoşi care nu au datorii, vei reuşi să declanşezi o serie de evenimente care te vor aduce la un început plin de succes. De exemplu, poţi deveni posesoarea unui câştig neaşteptat, sau moştenitoarea unei rude cu stare, sau, de ce nu, s-ar putea să găseşti o comoară – o idee nouă sau un loc de muncă minunat. în a doua jumătate a anului va trebui să evaluezi dacă eşti capabilă să investeşti corect de una singură banii primiţi. Cere ajutorul celor dragi, consultă-te cu persoane pricepute, dar în primul rând nu uita: unde sunt bani mulţi, apar şi escroci mari.

Horoscop financiar 2016 CAPRICORN
Anul este destul de bun, dar cu o singură condiţie – toţi banii care rămân după cheltuielile obligatorii trebuie investiţi nu în plăceri şi distracţii, ci în propria persoană şi în afacere. Aceasta trebuie să devină programul tău în realizarea obiectivelor. Pentru oamenii de afaceri sfatul este pe înţeles, dar ce să facă oamenii obişnuiţi? Răspunsul e simplu: să investească în educaţie sau sănătate, în special dacă doresc de multă vreme să înveţe o limbă străină sau să aibă un „zâmbet de Hollywood”. Perfecţionează-te în toate domeniile – slăbeşte, schimbă-ţi imaginea, practică meditaţia. Acesta este comportamentul care în următorii ani îţi va mări automat veniturile.
Horoscop financiar 2016 VĂRSĂTOR
începutul pozitiv al anului şi veniturile bune îţi pot juca o festă. O să te relaxezi, o să consideri că aşa e normal să fie şi vei rata momentul când trebuie să acţionezi. Ţine cont de lucrul acesta! La mijlocul anului nu e cazul să te bizui pe mari bogăţii, dar o creştere semnificativă a veniturilor se preconizează, ceea ce-ţi umple inima cu speranţa unor perspective luminoase şi binemeritate. Investeşte în bunuri imobiliare dacă ai ceva economii. Dacă acestea nu există, nu dispera, veniturile nu pică din cer, ele sunt legate în mod direct de munca pe care o faci. Există şanse ca la sfârşitul anului 2016, un proiect elaborat la începutul perioadei să dea rezultate bune şi astfel să reuşeşti să fii acolo unde visai: la înălţime.

Horoscop financiar 2016 PEŞTI
Cauţi de multă vreme rezolvarea unei probleme: cum să munceşti mai puţin şi să câştigi mai mult? Poate că nu reuşeşti nicicum să ajungi la o înţelegere cu partenerii? în prima jumătate a anului vei reuşi să găseşti o soluţie acceptabilă pentru toată lumea. După aceea, practic până la începutul lui iunie, problemele financiare te vor afecta cel mal puţin, aşa că în ceea ce priveşte banii se instaurează acalmia. în schimb, ultimele luni ale anului vor fi instabile şi ambigue. Nu risca dacă nu e nevoie, nu-ţi asuma responsabilitatea pentru datoriile şi creditele altora. Eşti o persoană săritoare şi conciliantă, aşa că vei primi destul de des asemenea solicitări. Orice ar fi, trebuie să rămâi chibzuită şi să nu-ţi provoci destinul.

*Aducem in atentia dumneavoastra ca celebrul astrolog URANIA nu a realizat o previziune pentru anul 2015 – acest material este preluat din alte surse! Va multumim!

Ati citit Horoscop financiar 2016Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI