Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Leu 2014

Postat de Urania Horoscop On 14 - March - 2014

Anul 2014 pentru nativii din Leu

Horoscop Leu 2014

Horoscop Leu 2014

Anul acesta, agenda se anunţă încărcată, dar recunoaşterea şi răsplata se întrevăd la orizont. Amintiţi-vă de asta atunci când simţiţi că sunteţi prins între avansarea în carieră, încercând să vă impresionaţi superiorii, şi timpul petrecut în familie. Din fericire, dacă încercaţi să ţineţi sub control ambele aspecte în primele şase luni ale anului, un aliat astrologie valoros va sosi în 16 iulie, nimeni altul decât puternicul Jupiter, care va intra atunci în casa întâi, a personalităţii şi aspectului exterior.
Această planetă binevoitoare aduce cu sine binecuvântări, oportunităţi şi contacte norocoase prin intermediul anturajului său celest. Deşi resimţiţi probabil stresul şi tensiunea provocate de pretenţiosul Saturn, Jupiter va fi mai mult decât bucuros să intre în scenă, sporindu-vă încrederea şi energia şi acordându-vă capacitatea de a vedea şi partea bună a situaţiilor dificile. Adesea, veţi simţi impulsul de a transforma în realitate visurile şi dorinţele celor dragi, iar natura fixă a zodiei dumneavoastră vă va determina să nu vă opriţi până când nu vor avea tot ce-şi doresc. Jupiter este nesfârşit de generos, uneori până la exces, dar nu veţi auzi reproşuri de nicăieri. De fapt, cei dragi vă vor iubi şi mai mult, facându-şi totodată apariţia şi o nouă serie de prieteni şi admiratori. Poate pentru prima dată după mult timp, vă veţi simţi cu adevărat apreciat.

Din moment ce Jupiter se ridică la suprafaţă din adâncurile casei a douăsprezecea, veţi avea deja mai mulţi îngeri păzitori care vor rămâne la post tot anul 2014. Aceşti mentori, sfătuitori şi asociaţi prosperi pe care i-aţi primit de-a lungul anului trecut vor sta alături de dumneavoastră, ajutându-vă să rezolvaţi toate problemele financiare dificile şi să treceţi peste toate momentele încordate din punct de vedere emoţional. Daţi-le de ştire că efortul lor este apreciat.
Fiindcă veni vorba de dificultăţi, Saturn se va afla în Scorpion până pe 23 decembrie, formând o cuadratură solicitantă cu zodia dumneavoastră. Această planetă orientată spre obligativitate vă va spori responsabilităţile de acasă, aducându-vă uneori pe punctul de a ceda nervos. Problemele legate de copii şi de alţi membri ai familiei vă vor face să vă asumaţi controlul asupra unui anumit aspect al vieţii lor. Deşi va trebui să intraţi în scenă şi să-i ajutaţi, nu le faceţi nicio favoare. Nu uitaţi, lecţiile dure se reţin cel mai uşor, iar şlefuirea caracterului presupune adesea şi câteva cicatrici.

Saturn se încruntă la vederea frivolităţilor şi a cheltuielilor inutile. Pentru a păstra intactă situaţia domestică, poate că va trebui să reduceţi cheltuielile de regie, să vă mutaţi într-o casă mai ieftină sau să insistaţi ca membrii familiei să-şi ducă singuri povara financiară. Chiar dacă nu sunteţi strâmtorat în acest domeniu, ar fi bine să puneţi deoparte nişte bani, să treceţi în revistă binecuvântările de care beneficiaţi şi să luaţi hotărârea de a nu cheltui mai mult decât câştigaţi. Păstrarea unui credit intact vă va asigura opţiunile financiare la nevoie.

Prezenţa lui Uranus în casa a noua, a convingerilor şi concepţiilor personale, poate însemna că anul acesta veţi avea o revelaţie. Ţinând cont de nevoia acestei planete rebele de a pune sub semnul întrebării autoritatea, unele dintre cele mai profunde convingeri pe care le nutriţi ar putea fi contestate. Concepţiile dumneavoastră despre politică, educaţie sau religie se pot schimba drastic. în loc să ţineţi cu dinţii la ceea ce aţi fost învăţat, veţi manifesta dorinţa de a explora idei noi. Rezultatul final va fi o transformare personală. Veţi da dovadă de o minte deschisă şi de uimitoarea capacitate de a accepta opinii şi stiluri de viaţă neobişnuite.

Noua dumneavoastră atitudine ar putea avea legătură cu reluarea studiilor sau cu noile cunoştinţe pe care vi le faceţi. Atunci când ieşim din rutina zilnică, schimbăm şi aşteptările pe care ceilalţi le au de la noi. A te afla într-un mediu nou înseamnă să utilizezi o altă zonă a creierului. Indiferent cum veţi deschide aceste uşi, schimbările vor fi de durată – şi cu siguranţă că-i vor face pe unii să ridice din sprâncene, lucru care, în secret, vă va plăcea.
Neptun îşi va continua călătoria prin casa a opta, a intimităţii şi a resurselor comune, răspândind în jur fascinaţie şi determinân- du-vă să vă scăldaţi în visuri şi fantezii. Câte o evadare ocazională din realitate ne este necesară tuturor, dar fiţi atent. Neptun favorizează apariţia dependenţelor, aşa că evitaţi excesele. Monitorizaţi cantitatea de alcool ingerată, reduceţi la minimum consumul de medicamente şi nu intraţi în cazinouri.
Atenţie şi la cei care vă consideră uşor de convins. Puteţi face donaţii, dând o mână de ajutor atunci când şi unde e nevoie, dar nu vă lăsaţi atras în poveşti cu final nefast sau în scheme de îmbogăţire rapidă. Nu uitaţi, dacă ceva vi se pare prea frumos ca să fie adevărat, probabil că aveţi dreptate. Ascultaţi-vă intuiţia, însă bazaţi~vă şi pe

sfatul solid şi practic al unui profesionist experimentat.
Pluton va rămâne în continuare în casa a şasea, a sănătăţii şi a muncii. îi veţi simţi intensitatea în cazul relaţiilor cu superiorii sau cu colegii de serviciu. Dacă aveţi sentimentul că se petrec în jurul dumneavoastră o mulţime de lucruri ascunse, cercetaţi situaţia înainte de a declanşa un conflict sau de a fi amestecat într-un scandal. Examinaţi-vă cu atenţie regimul de viaţă zilnic. Aveţi nevoie de mai mult exerciţiu fizic? Vreun obicei prost a pus stăpânire pe viaţa dumneavoastră? Puteţi face schimbări, dar va trebui să fiţi ferm şi să le implementaţi treptat.

Incandescentul Marte rămâne în casa a treia, a comunicării, până pe 25 iulie, vizita acestei planete categorice fiind neobişnuit de lungă. Oare asta să însemne că veţi fi certăreţ, agresiv şi greu de convins? S-ar putea, dar numai dacă sunteţi de părere că de vină sunt anumite circumstanţe nedrepte şi consideraţi că e de datoria dumneavoastră să interveniţi. Marte îşi va petrece timpul în Balanţa orientată spre echilibru, zodia negociatorului prin excelenţă. Nevoia de a vă implica în dispute şi a soluţiona diverse dezacorduri va fi puternică, mai ales dacă e vorba de rude apropiate.

Dar această casă îi implică şi pe vecini, aşa că e posibil să aveţi o dispută cu cineva care locuieşte în apropiere. Neînţelegerile legate de liniile despărţitoare dintre proprietăţi vor presupune anumite intervenţii legale. Veţi fi destul de categoric, dar rezistaţi nevoii de a lua în propriile mâini rezolvarea problemelor.

1 Comentriu to “Horoscop Leu 2014”

  1. Carmen Popescu says:

    Abia acum am citit previziunea pentru 2014. Excelenta! Chiar daca nu e doar de “bine” stiu la ce sa ma astept,si asta pentru ca pana acum, (iunie)este realitatea. Multumesc!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI