Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar 21.04-20.05.2011

Postat de Urania Horoscop On 7 - May - 2011

Aspecte astrale în perioada TAURULUI – 21 Aprilie – 20 Mai 2011

TAUR
(21.04-20.05)

În această perioadă zodiacală vom fi activi şi energici. Venus – planeta guvernatoare a Taurului – aduce impulsivitate acţiunilor noastre, aduce dezechilibre în sentimente.
Pe 21-25 aprilie trebuie să fim deosebit de precauţi în manifestarea stărilor de spirit, a emoţiilor, şi să avem mare grijă în luarea deciziilor – acestea trebuie să fie foarte bine cântărite. Mare atenţie trebuie acordată dorinţelor şi opiniilor partenerului de viaţă, vulnerabilitatea creşte şi, dacă se va simţi neglijat ori desconsiderat, e posibil să izbucnească certuri sau chiar să apară rupturi. În general în viaţa intimă se aşteaptă dificultăţi până pe 30 aprilie. Aşa că trebuie să fim atenţi şi selectivi în relaţii, între 30 aprilie şi 4 mai vom simţi influenţa lui Jupiter, care va fi în trecere prin gradul său distrugător. În aceste zile e recomandabil să ne reducem activităţile sociale, să evităm aglomeraţia, oamenii irascibili, agresivi, să nu ne implicăm în certuri. Nu este o perioadă favorabilă nici pentru politicieni şi persoanele influente, în zilele care urmează până pe 10 mai situaţia se îmbunătăţeşte considerabil, forţa lăuntrică şi energia cresc. Ne aşteaptă victorii şi realizări în cele mai diferite sfere ale vieţii.

Pe 11 mai Marte trece în semnul Taurului, iar pe 16 mai i se vor alătura Mercur şi Venus. Aceste planete ne trezesc dorinţa de a crea armonie în jur. De aceea, va fi foarte benefică munca legată de pământ – grădină, un rond de flori în faţa casei, chiar şi plantarea de flori pe balcon, în ultima decadă a perioadei viaţa personală va deveni mai calmă. Sexualitatea şi farmecul feminin cresc şi datorită acestora relaţia de cuplu va avea de câştigat.

Horoscop Lunar 21 Aprilie – 20 Mai 2011

Pentru a citi Horoscopul Lunar dati un click pe zodia dvs. mai jos!

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI