Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Ianuarie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 15-21 Ianuarie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar 21.05-21.06.2011

Postat de Urania Horoscop On 24 - May - 2011

Aspecte astrale în perioada GEMENILOR- 21 Mai – 21 Iunie 2011

GEMENI
(21.04-20.05)
Aspecte astrale în perioada 21 Mai – 21 Iunie 2011

O perioadă în care ne aşteaptă două eclipse: de Soare, pe 2 iunie, şi de Lună, pe 15 iunie. Prima va avea loc în semnul comunicativilor Gemeni, de aceea trebuie acordată o atenţie deosebită călătoriilor şi stabilirii de noi contacte. De asemenea, e bine să finalizaţi tot ce aţi lăsat neterminat, pentru a vă elibera de frămîntările trecute şi a trece la rezolvarea unor noi sarcini.

Eclipsa de Lună în Săgetător, din 15 iunie, ne va pune în faţa unor probleme importante, legate de viziunea asupra vieţii, şi e bine ca această perioadă să fie folosită în scopul cunoaşterii altor culturi, religii. In ziua eclipsei vă puteţi stabili itinerarul, dar e recomandabil să plecaţi în călătorie numai după 2-3 zile. De asemenea, această eclipsă va deveni catalizatorul unor procese sociale, va consolida autoritatea politicienilor şi a preoţilor.
La începutul lunii vom dedica mult timp problemelor financiare, pentru că, deşi Soarele se află în Gemeni, Mercur, Venus şi Marte vor fi în conjuncţie în semnul acumulărilor materiale – Taur. Această perioadă este potrivită pentru cîştiguri şi pentru muncă fizică – de exemplu, pentru munca în grădina de la ţară. După 6 iunie în Taur intră şi Jupiter, care aduce şi mai multe condiţii favorabile bunăstării materiale. Comunicarea cu cei din jur va fi deosebit de fructuoasă pe 30 mai şi pe 7 iunie – în primul caz Soarele, în al doilea Mercur se vor afla în gradele lor imperiale. Pe 8 iunie nu sunt recomandate contactele şi tranzacţiile importante: Mercur trece prin gradul său distructiv. Intervalul 21-26 mai e favorabil pentru dragoste, căci Venus, aflată în semnul propriu, al Taurului, va forma un aspect armonios cu Pluton. Insă Marte, alături de planeta iubirii, poate duce la apariţia unei situaţii conflictuale în cel mai emoţionant moment – aşa că evitaţi nervii, geloziile! După 10 iunie Venus intră în I Gemeni şi vom vorbi mai mult şi mai deschis | despre sentimente. Pe 19 iunie Venus va trece prin gradul ei distructiv, prin urmare ziua nu este potrivită pentru dragoste şi întîlniri.

Horoscop Lunar 21 Mai – 21 Iunie 2011

Pentru a citi Horoscopul Lunar dati un click pe zodia dvs. mai jos!

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 15-21 Ianuarie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 14.01.2022 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

14 ianuarie - Alexandru Macedonski, Andrei Gheorghe, lon Constantin Sanatescu, Benedict Arnold, Albert Schweitzer, Hal Roach, William Bendix, Andy Rooney, Jack Jones, Faye Dunaway, LL Cool J, Jason Bateman, Berthe Morisot, Piotr Petrovici Semionav-Tian-$anski, Victor Socaciu, Angela Lindvall.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI