Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Balanta – Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 1 - April - 2015

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Aprilie 2015

Horoscop Lunar Balanta Aprilie 2015

Horoscop Lunar Balanta Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Pe 4 aprilie, eclipsa lunară totală ia cu asalt zodia dumneavoastră natală, casa întâi, a personalităţii şi a înfăţişării, îndemnându-vă să faceţi modificările fizice necesare pentru a vă asigura că toţi cei din jur văd în fine cine sunteţi în realitate – nu cine vor ei să fiţi. Fără piercinguri şi păr vopsit până când nu sunteţi sigur că nu e vorba doar de a juca puţin teatru.

Horoscop Lunar Balanta Aprilie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Indiferent ce faceţi pe 4 aprilie pentru a vă schimba înfăţişarea, Aprilie aceasta atrageţi câţiva admiratori complet noi, Aprilie ales în jurul datei de 18, când are loc Lună Nouă din Berbec. Această lunaţie activează casa a şaptea, a relaţiilor parteneriale, într-un mod cu totul ieşit din comun. Dacă nu aveţi o relaţie, pregătiţi-vă pentru un admirator extrem de înflăcărat care nu va accepta un refuz nici în ruptul capului.

Horoscop Lunar Balanta Aprilie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: Venus controlează băierile pungii, şi pentru că e planeta dumneavoastră guvernatoare, aveţi dispoziţii similare. Astfel, între 22 şi 26 aprilie, când se va uita printre gene la generosul Jupiter şi la surprinzătorul Uranus, e posibil să primiţi un bonus – ceva la care nu vă aşteptaţi.

Horoscop Lunar Balanta Aprilie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: între 7 şi 9 aprilie, situaţia se poate încinge un pic din cauza Aprilie multor planete prezente în agresivul Berbec, care vă vor instiga să stârniţi o ceartă pe cinste. Dacă trebuie să lămuriţi anumite lucruri, e minunat. Dacă doar tânjiţi după o descărcare de adrenalină, Aprilie bine mergeţi la sala de gimnastică.

Horoscop Lunar Balanta Aprilie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:2, 3, 4, 6, 21, 22, 26

Zile nefavorabile:5, 7, 8, 9,15,17,19, 20

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI