Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Balanta – Aprilie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - March - 2016

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Aprilie 2016

Horoscop Lunar Balanta Aprilie 2016

Horoscop Lunar Balanta Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Planetele din impulsivă şi incandescenţa zodie a Berbecului vor anima întreaga lună deoarece parcurg casa a şaptea, a parteneriatelor. în afară de o relaţie romantică apărută brusc, vă mai puteţi aştepta la o mulţime de ocazii de a încerca lucruri noi împreună cu prieteni la fel de aprinşi.

Horoscop Lunar Balanta Aprilie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Mercur va conduce parada planetelor prin ultrasenzuala zodie a Taurului, casa a opta, a problemelor intime – evident că veţi avea veşti. în jurul datei de 9 aprilie, Soarele şi Uranus se vor întâlni în casă a şaptea, a parteneriatelor. Să nu fiţi surprinşi dacă vă simţiţi excesiv de atraşi de o persoană pe care n-aţi mai întâlnit-o până acum, dar vi se pare extrem de cunoscută.

Horoscop Lunar Balanta Aprilie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Pe 30 aprilie Venus, planeta guvernatoare, pătrunde în Taur, o zodie faimoasă pentru capacitatea de a atrage banii şi alte resurse. Venus se va afla în casă a opta aproape întreaga lună şi, deoarece acest sector cuprinde resursele comune, împrumuturile şi alte activităţi financiare, lucrurile arată destul de bine pentru portofelul dumneavoastră.

Horoscop Lunar Balanta Aprilie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Venus va forma o cuadratură cu pretenţiosul Pluton pe 19 aprilie, dând naştere unui mic diferend între persoana iubită şi familia dumneavoastră. Din păcate, una dintre părţi sau ambele vor dori să le ţineţi partea – acest lucru este în afara discuţiei, dacă nu chiar imposibil. E momentul să jonglaţi din nou.

Horoscop Lunar Balanta Aprilie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1,2,3, 18, 29, 30
Zile nefavorabile:6, 9, 19

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Balanta / Aprilie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI