Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Balanta – Decembrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 3 - December - 2014

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Decembrie 2014

Horoscop Lunar Balanta Decembrie 2014

Horoscop Lunar Balanta antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Luna Plină de pe 6 decembrie va scoate în evidenţă zodia Gemenilor, un semn de care aţi fost întotdeauna ataşat. Adăugaţi la asta faptul că reflectorul celest se va fixa asupra casei a cincea, a distracţiilor împreună cu copiii, a recreerii şi a hobby-urilor, şi nu va fi greu să vă imaginaţi cu un zâmbet larg întipărit pe faţă. Duceţi copiii la o pizză şi la un film – şi nu uitaţi de îngheţată.

Horoscop Lunar Balanta relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Venus şi Mercur, aflate în Săgetător, casa a treia, a comunicării, se vor întâlni cu generosul Jupiter pe 4 şi 8 decembrie, îndemnându-vă să exageraţi puţin pentru a surprinde pe cineva care trăieşte o zi specială. Aveţi însuşirea de a aranja evenimente care se transformă în amintiri dragi. Folosiţi-vă de ea acum. Gestul dumneavoastră nu va fi uitat.

Horoscop Lunar Balanta banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani si SUCCES: Saturn este şeful departamentului care se ocupă de carieră, iar în curând va schimba zodia în care a stat doi ani şi jumătate. Va pătrunde în Săgetător, casa a treia, a conversaţiilor şi comunicării, pe 23 decembrie. Relaţiile avantajoase vor fi uşor de realizat, iar farmecul dumneavoastră natural le va transforma pe unele în prietenii durabile.

Horoscop Lunar Balanta turbulente planetare

Horoscop Lunar Balanta Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Pe 15 decembrie, rebelul Uranus va forma din nou o cuadratură cu dominatorul Pluton, bătălia fiind pe jumătate consumată, dar încă mustind de energie. Această încleştare a titanilor va declanşa un conflict între casa a patra, a căminului, şi casa a şaptea, a relaţiilor. Probabil că vi se va cere din ambele sectoare să faceţi o alegere. Nu aveţi chef să vi se spună cum să procedaţi, dar nu excludeţi posibilitatea ca persoanele respective să fie îngrijorate de ultimele decizii pe care le-aţi luat.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2,4,5,12,14,19,23
Zile NEFAVORABILE: 1,8,15,20,21,24,25
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Balanta / Decembrie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI