Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Balanţă – Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 25 - November - 2015

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Decembrie 2015

Horoscop Lunar Balanta Decembrie 2015

Horoscop Lunar Balanta Decembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

Avantaje planetare: Decembrie Plină de pe 25 decembrie vă îndeamnă să petreceţi o zi minunată alături de familie. Decembrie va purta straiele ultrasensibilului Rac, a cărui energie vă învăluie în astfel de ocazii pline de căldură. înainte de a vă lansa în discuţii, asiguraţi-vă că partenerul se simte în largul lui în mijlocul grupului.

Horoscop Lunar Balanta Decembrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Decembrie aceasta, gelozia se poate strecura în domeniul relaţiilor, mai ales dacă în ultimul timp lucrurile nu au mers prea bine în legătura cu partenerul. Misiunea constă în a face tot ce puteţi pentru a-i comunica acestuia că, deşi frumuseţea rămâne frumuseţe indiferent de forma pe care o îmbracă, dumneavoastră sunteţi fericit acolo unde vă aflaţi. Dacă sunteţi singur, nu staţi pe gânduri. Nu uitaţi că un „interviu” nu durează mai mult de cinci minute.

Horoscop Lunar Balanta Decembrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: între 4 şi 30 decembrie Venus va fi la datorie în casă a doua, a finanţelor personale şi a problemelor băneşti, purtând straiele intransigentului Scorpion. Este o energie minunată, potrivită atunci când aveţi nevoie de un prieten sau trebuie să vă manifestaţi prietenia faţă de cineva, însă când vine vorba de cumpărături, puteţi fi tentat să faceţi nebunii pentru a vă demonstra iubirea.

Horoscop Lunar Balanta Decembrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Dacă plecaţi la cumpărături sau sărbătoriţi ceva pe 20 decembrie, conduceţi maşina cu atenţie şi nu vă lăsaţi atras într-o dispută care nu vă priveşte. Dacă aşteptaţi de un timp să spuneţi ceva, acum vă veţi exprima, dar disputele aprinse nu sunt deloc potrivite. Zâmbiţi în timp ce vă afirmaţi punctul de vedere.

Horoscop Lunar Balanta Decembrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1, 2, 7, 8, 14, 17, 24, 25

Zile nefavorabile:3, 4,6, 13, 19, 20, 29Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI