Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Balanta – Februarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 5 - February - 2015

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Februarie 2015

Horoscop Lunar Balanta Februarie 2015

Horoscop Lunar Balanta Februarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Casa a cincea, a tovarăşilor de distracţie şi a relaţiilor cu copiii, va primi un dar minunat pe 18 februarie. Lună Nouă va planta aici sămânţa unor noi începuturi, îndemnându-vă să vă implicaţi în viaţa cuiva. Lunaţia va avea loc în Vărsător, aşa că circumstanţele întâlnirii vor fi ciudate sau neaşteptate. Indiferent de situaţie, bucuraţi-vă de această apropiere.

Horoscop Lunar Balanta Februarie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Venus, Marte şi emotiva Lună vor invada casa a şaptea, a relaţiilor parteneriale. Toate vor sosi în Berbec între 19 şi 22 februarie, formând un grup de planete agresiv şi nerăbdător care vă va cere cu siguranţă să vă afirmaţi. Sunteţi obişnuit să zâmbiţi şi să faceţi pace, dar, din când în când, chiar şi Balanţele pot izbucni.

Horoscop Lunar Balanta Februarie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Pentru că Saturn, aflat acum în Săgetător, a încetat temporar să mai facă presiuni asupra casei a doua, a finanţelor personale, ar trebui să cheltuiţi nişte bani pentru o seară petrecută în oraş. Desigur, nu vreţi să vă duceţi singur, aşa că agendă socială se va aglomera în mod spectaculos.

Horoscop Lunar Balanta Februarie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Pe 3 februarie, Februarie Plină va avea loc în incandescenta zodie a Leului. Pentru că Februarie atinge apogeul în casă a unsprezecea, a situaţiilor de grup, purtând straiele Leului, cel mai teatral semn, trebuie să vă aşteptaţi ca fiecare silabă pe care o rostiţi să fie un pic dramatică. Nu contează cât de mare sau de mică e asistenţa, cu siguranţă că le veţi atrage tuturor atenţia!

Horoscop Lunar Balanta Februarie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:2, 3, 11, 18, 19, 24, 25

Zile nefavorabile:1,5,6, 20,21,23

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI