Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Balanta – Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 3 - January - 2015

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Ianuarie 2015

Horoscop Lunar Balanta Ianuarie 2015

Horoscop Lunar Balanta Ianuarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

Avantaje planetare: Ianuarie Plină de pe 4 ianuarie, din Rac, vă aduce în atenţie casa a zecea, a superiorilor, a persoanelor cu autoritate sau a celor în vârstă. Dacă nu sunteţi contactat de o persoană de care vă e dor, de ce să aşteptaţi? Căutaţi-o dumneavoastră. Dacă i-aţi pierdut urma, întrebaţi-i pe membrii familiei, dar nu uitaţi să verificaţi pe Facebook ori pe alte site-uri de socializare.

Horoscop Lunar Balanta Ianuarie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Iubitoarea Venus va petrece o bună parte din lună în casă a cincea, a idilelor, aşa că, dacă printr-un miracol sunteţi singur, probabil că veţi fi surprins să vedeţi cât de „diferiţi” sunt admiratorii actuali faţă de cei din trecut – dar varietatea reprezintă sarea şi piperul vieţii.

Horoscop Lunar Balanta Ianuarie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: Deoarece Venus, planeta guvernatoare, se află acum în imprevizibila zodie a Vărsătorului, nu e greu de imaginat că vă simţiţi puţin neliniştit din punct de vedere financiar. Vestea bună este că, dacă v-aţi gândit să continuaţi pe cont propriu sau să vă luaţi o slujbă cu jumătate de normă pentru a o scoate la capăt, Venus vă ajută bucuroasă.

Horoscop Lunar Balanta Ianuarie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Lună Nouă de pe 20 ianuarie se va alătura în Vărsător altor două planete, Venus şi Mercur. Acest grup se va afla în casă a cincea, a tovarăşilor de distracţie şi a activităţilor recreative, aşa că vor exista câteva surprize pe agenda astrologică. Dacă sunteţi plictisit, veţi aprecia cum se cuvine această gaşcă spontană şi plină de viaţă.

Horoscop Lunar Balanta Ianuarie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:4, 5, 13, 14, 22, 23

Zile nefavorabile:1,3, 15, 16, 29, 30

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI