Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Martie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Balanţă – Iulie 2014

Postat de Urania Horoscop On 28 - June - 2014

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Iulie 2014

Horoscop Lunar Balanta Iulie 2014

Horoscop Lunar Balanta antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: După trei săptămâni lungi de mişcare retrogradă, Mercur va reveni în sens direct pe 1 iulie, iar veştile de departe pe care le-aţi aşteptat până acum vor sosi în sfârşit, cel mai probabil pe 7 iulie. Dacă aţi cochetat cu ideea de a face rezervări pentru o croazieră ori pentru o altă excursie de grup, e momentul să puneţi planurile în aplicare. Datele de 13 şi 14 sunt cele mai favorabile din acest punct de vedere.

Horoscop Lunar Balanta relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Luna aceasta sunt uşor de aranjat întâlnirile cu persoane aflate la mare distanţă. Prin urmare, nu încercaţi să le contactaţi telefonic, ci puneţi la cale o întâlnire reală. Veţi avea suficientă energie şi determinare graţie prezenţei lui Marte în zodia dumneavoastră natală. Puneţi-l la treabă înainte de a-şi lua zborul pe 25 iulie.

Horoscop Lunar Balanta banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: Sunteţi sensibil la stările lui Venus, guvernatorul dumneavoastră planetar. Atunci când, în jurul datei de 7 iulie, aranjează o întâlnire cu un admirator nou care vorbeşte cu un accent aparte, profitaţi de ocazie. Chiar dacă nu e de prin partea locului, geografia nu reprezintă o problemă. Oamenii se mută tot timpul pentru a fi mai aproape de persoana iubită. Aşa se poate întâmpla şi acum.

Horoscop Lunar Balanta turbulente planetare

Horoscop Lunar Balanta Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Luna Plină de pe 12 iulie vă va energiza axa cămin şi probleme domestice/situaţie profesională. Vă simţiţi împărţit între grija pentru cei dragi şi muncă necesară pentru a le asigura bunăstarea viitoare. Din fericire, sunteţi singurul care poate jongla cu responsabilităţile. Dacă sunteţi isteţ în ce priveşte timpul de care dispuneţi, veţi reuşi să rezolvaţi totul. Dar nu uitaţi de propriile nevoi!

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 6,7,13,23,29,30
Zile NEFAVORABILE: 3, 4, 8, 19, 20, 22, 24, 28
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Balanta / Iulie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

1 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI