Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Balanta– Iulie 2015

Postat de Urania Horoscop On 1 - July - 2015

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Iulie 2015

Horoscop Lunar Balanta Iulie 2015

Horoscop Lunar Balanta Iulie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: în iulie vor avea loc două faze de Lună Plină. Prima se va petrece pe 1 iulie în responsabila zodie a Capricornului, casa a patra, a căminului şi a familiei. Dacă v-aţi gândit la o mutare, de pildă să cumpăraţi o casă, această energie practică vă oferă un ajutor uriaş – împreună cu câteva opinii de încredere ale unor profesionişti.

Horoscop Lunar Balanta Iulie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Dacă până acum aţi fiert în suc propriu, dar n-aţi scos nicio vorbă, situaţia se schimbă. De fapt, s-ar putea ca, în zilele de 12,15 sau 18 iulie, să decideţi că aţi tăcut destul, caz în care îi veţi arunca totul în faţă persoanei vizate. Bravo! Era şi timpul.

Horoscop Lunar Balanta Iulie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Pe 18 iulie, Venus, planeta guvernatoare, păşeşte în casa a douăsprezecea, a secretelor, şi s-ar putea să fiţi tentat să călcaţi strâmb. Fiind un om orientat spre parteneriate, deja ştiţi că, de cele mai multe ori, un pas alături de drum nu poate fi anulat. înainte de a-1 face, gândiţi-vă la consecinţe. Merită într-adevăr?

Horoscop Lunar Balanta Iulie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: A doua fază de Lună Plină din iulie va străluci în cerebralul Vărsător, casa a cincea, a distracţiilor şi a experienţelor amuzante. Poate că simţiţi nevoia urgentă de a învăţa ceva nou şi există şansa să fiţi atras de computer şi de prietenii pe care vi i-aţi făcut pe internet. Nu împărtăşiţi însă prea multe lucruri personale celor pe care-i cunoaşteţi doar online.

Horoscop Lunar Balanta Iulie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1,2, 3,5,21,22, 23

Zile nefavorabile:6, 7, 12, 14, 15, 18, 24, 25

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI