Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Balanta – Iunie 2014

Postat de Urania Horoscop On 30 - May - 2014

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Iunie 2014

Horoscop Lunar Balanta Iunie 2014

Horoscop Lunar Balanta antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Pe 23 iunie, odată cu intrarea lui Venus în casă a noua, e posibil să beneficiaţi de pe urma investiţiilor recente în diverse cursuri care v-au îmbogăţit CV-ul. Atunci când Lună Nouă de pe 27 iunie are loc în casă a zecea, a carierei, lucrurile pornesc pe făgaşul cel bun. Sunteţi pregătit sau nu, succesul bate la uşă.

Horoscop Lunar Balanta relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: O relaţie ocazională poate deveni luna asta foarte serioasă. Venus aflându-se în Taurul dornic de mângâieri, adică în casă a opta, a relaţiilor intime, prietenii vor începe să se întrebe unde aţi dispărut. Desigur, iubirea e un lucru mare, dar nu uitaţi de prietenii – care, statistic vorbind, durează mai mult.

Horoscop Lunar Balanta banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Luna Plină din norocosul Săgetător de pe 13 iunie vă va face cunoştinţă cu o persoană prosperă şi de succes care vă poate îndrepta în direcţia corectă. Toată această energie binevoitoare concentrându-se în casă a treia, a conversaţiilor, veţi avea chef de distracţii. Lăsaţi-vă partenerul acasă într-o seară şi ieşiţi în oraş cu vechii prieteni. Absenţa intensifică sentimentele.

Horoscop Lunar Balanta turbulente planetare

Horoscop Lunar Balanta Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Pe 7 iunie sar scântei, atunci când emotiva Lună se loveşte de şocantul Uranus şi categoricul Marte în zodia natală, casa a întâi, a personalităţii. Comunicativul Mercur îşi începe în aceeaşi zi mişcarea retrogradă, care va dura trei săptămâni, parcurgând în sens invers casa a zecea, a autorităţii. E posibil ca un conflict vechi să iasă din nou la suprafaţă, cerând rezolvare. Vă place să discutaţi şi să găsiţi compromisuri, dar de data asta nu va fi chiar aşa de uşor.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3,4,6,8,12,18,28,29
ZILE NEFAVORABILE: 7, 11, 13, 14, 19, 24, 25
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Balanta / Iunie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI