Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Balanta – Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 4 - June - 2015

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Iunie 2015

Horoscop Lunar Balanta Iunie 2015

Horoscop Lunar Balanta Iunie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE PLANETARE: Pe 2 iunie soseşte Iunie Plină în casă a treia, a comunicării şi a conversaţiilor. Totul se petrece în Săgetătorul înclinat spre sinceritate şi adevăr. Această lunaţie sociabilă vă ajută să vă exprimaţi limpede punctul de vedere. Vestea bună este că veţi fi atât de fermecător şi de amuzant, încât nimeni nu se va supăra.

Horoscop Lunar Balanta Iunie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Venus pătrunde pe 5 iunie în generoasa şi dramatică zodie a Leului, casa a unsprezecea, a prietenilor şi a grupurilor. E greu de imaginat că nu veţi fi măcar o dată în centrul atenţiei. Venus vă ajută să ieşiţi în evidenţă fără prea mare efort. Gândiţi-vă ce ar însemna dacă v-aţi strădui cu adevărat.

Horoscop Lunar Balanta Iunie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: Dacă simţiţi impulsul de a merge la cumpărături, luaţi cu dumneavoastră o persoană care nu se teme să vă atragă atenţia dacă exageraţi cu cheltuielile. Prezenţa lui Venus în înfierbântatul şi impulsivul Leu ar putea însemna că aveţi de gând să impresionaţi pe cineva, dar nu are niciun rost s-o faceţi cu ajutorul portofelului. Ceea ce caută persoana respectivă este plăcerea de a se afla în compania dumneavoastră.

Horoscop Lunar Balanta Iunie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Pe 22 iunie, puternicul şi generosul Jupiter formează un trigon favorabil cu surprinzătorul Uranus, activându-vă într-un mod minunat casa a şaptea, a relaţiilor parteneriale. în cel mai rău caz, vă alegeţi cu un prieten nou şi interesant, care are de împărtăşit numeroase lecţii de viaţă. Varianta optimă este întâlnirea cu perechea potrivită – în cele mai neobişnuite circumstanţe.

Horoscop Lunar Balanta Iunie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:5, 6, 8, 9, 10, 22, 28

Zile nefavorabile:13, 14, 23, 24, 30

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI