Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Balanta – Iunie 2016

Postat de Urania Horoscop On 9 - June - 2016

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Iunie 2016

Horoscop Lunar Balanta Iunie 2016

Horoscop Lunar Balanta Iunie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Soarele, Venus şi Mercur vor trece prin Gemeni, o zodie de aer înrudită cu Balanţa. Cele trei planete vor fi poziţionate în casă a noua, a călătoriilor, a studiilor şi a experienţelor noi, aşa că sunt sigură că nu vă veţi plictisi. E posibil ca numărul mare al ofertelor să depăşească posibilitatea de a le onora. Dar, desigur, sunteţi specialişti la jonglat.

Horoscop Lunar Balanta Iunie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Dacă sunteţi singuri, situaţia s-ar putea schimba, şi încă foarte curând. Se pare că Venus, planeta guvernatoare, îşi face drum prin Gemeni – o zodie căreia îi place varietatea. Vă puteţi aştepta la o veritabilă paradă de admiratori mai ales în jurul datelor de 6,12 şi 13 iunie. Rezistaţi impulsului de a-l alege imediat pe unul dintre ei. Vă puteţi permite să fiţi pretenţioşi.

Horoscop Lunar Balanta Iunie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Marte se află în acest moment în casă a doua, a banilor şi a finanţelor personale, iar acestei planete îi plac descărcările de adrenalină. Chiar dacă de obicei nu faceţi cumpărături sub imperiul unui impuls de moment, de data asta sunteţi înclinaţi să vă comportaţi în acest fel. Dacă vă permiteţi, nu staţi pe gânduri. Dacă nu, luaţi în considerare opţiuni pe măsura bugetului de care dispuneţi.

Horoscop Lunar Balanta Iunie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Luna Plină de pe 20 iunie soseşte în condiţiile unui cer plin de energii dificile. Mercur, aflat în Gemeni, se va opune seriosului şi practicului Saturn şi va forma o cuadratură cu visătorul Neptun. Fazele de Lună Plină se referă la puncte culminante, dar dacă nu sunteţi siguri de ceea ce trebuie să faceţi sau v-aţi încurcat în detalii, nu vă grăbiţi.

Horoscop Lunar Balanta Iunie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 8,12, 13, 25, 26, 27
Zile nefavorabile 1,2, 3, 4, 16, 17, 18

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Balanta / Iunie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI