Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Balanta – Mai 2014

Postat de Urania Horoscop On 2 - May - 2014

Horoscop Urania Lunar – Balanta / MAI 2014

Horoscop Lunar Balanta MAI 2014

Horoscop Lunar Balanta antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Curiosul Mercur, aflat în Gemeni, va face echipă cu Lună Nouă din aceeaşi zodie, iar în jurul datei de 29 mai probabil că vă veţi ţine promisiunea şi veţi relua studiile. De asemenea, e posibil să decideţi că a venit vremea aventurii, iar partenerul nu va fi numai dornic şi pregătit de acţiune, ci şi nerăbdător. Distraţi-vă, învăţaţi ceva nou sau exploraţi un loc îndepărtat pe care aţi vrut mereu să-l vizitaţi. .

Horoscop Lunar Balanta relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pe 2 mai, iubitoarea Venus, guvernatorul planetar, va pătrunde în impulsivul Berbec, casa a şaptea, a parteneriatelor. Dacă nu aveţi deja o relaţie, un nou şi înflăcărat admirator va intra în scenă val-vârtej şi va fi imposibil de ignorat – şi de ce aţi vrea să faceţi asta? Dacă, în jurul datei de 14 mai, pare puţin cam prea preocupat de locurile în care mergeţi, ce faceţi şi cu cine, retrageţi-vă.

Horoscop Lunar Balanta banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Din nou, probabil că cel mai bun pariu financiar este formarea unui parteneriat. însă înainte de a intra în afaceri alături de un prieten entuziast, asiguraţi-vă că este într-adevăr cine spune că este. Faceţi-vă temele şi verificaţi-i situaţia. Vorbiţi cu oameni care-l cunosc de mai multă vreme. Dacă rămâneţi totuşi încrezător, semnaţi hârtiile pe data de 28 mai.

Horoscop Lunar Balanta turbulente planetare

Horoscop Lunar Balanta Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Nu sunteţi mare amator de drame, dar, din când în când, se pare că sunteţi urmărit de ele. Asta se poate întâmpla în timp ce Venus, aflată în pasionalul şi impulsivul Berbec, îşi face drum prin casa a şaptea, a parteneriatelor. O luptă pentru putere legată de un aspect gospodăresc poate apărea pe 14 mai, atunci când Venus şi Pluton formează o cuadratură. Nu vă lăsaţi dominat.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile FAVORABILE: 3, 5, 6, 9, 12, 15, 23, 24
ZILE NEFAVORABILE: 2, 10, 11, 14, 16, 18, 27, 28
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Balanta / MAI 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI