Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Balanta – Mai 2016

Postat de Urania Horoscop On 11 - May - 2016

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Mai 2016

Horoscop Lunar Balanta Mai 2016

Horoscop Lunar Balanta Mai Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Planetele din Taur vor forma trigoane favorabile şi sextile incitante atât cu generosul şi sociabilul Jupiter, cât şi cu intensul şi hotărâtul Pluton – asta înseamnă că toată lumea va avea parte de distracţie. De asemenea, problemele personale şi cele legate de carieră se vor rezolva cu uşurinţă. Dacă luna trecută a trebuit să recurgeţi la tot felul de jonglerii, acum e momentul să reveniţi la normal.

Horoscop Lunar Balanta Mai 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Afectuoasa Venus va petrece o mare parte din lună în Taur, o zodie foarte senzuală, iar acest lucru o va poziţiona în casă a opta, a problemelor intime, până pe 24 mai. Dacă aveţi o relaţie, cu siguranţă că veţi redescoperi flacăra care v-a unit. Dacă sunteţi singuri, veţi avea de făcut câteva alegeri încântătoare. Dar nu vă grăbiţi.

Horoscop Lunar Balanta Mai 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Dacă vă gândiţi să faceţi o investiţie sau să cereţi un împrumut, lucrurile se derulează cu uşurinţă în cazul în care începeţi investigaţiile în jurul datei de 6 mai. Mercur va fi încă în mişcare retrogradă în Taur, zodia cel mai des asociată cu banii, aşa că faceţi-vă temele şi puneţi fundamentul, dar aşteptaţi până la sfârşitul lunii pentru a finaliza înţelegerea.

Horoscop Lunar Balanta Mai 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Jupiter este mare amator de excese. De fapt, cuvintele lui preferate sunt „mult” şi „mai mult”. Pe de altă parte, Saturn este foarte cumpătat şi preferă opţiunea de bază. Acestea fiind zise, ar trebui să ştiţi că cele două planete vor forma o cuadratură iritantă pe 26 mai, predispunând la controverse. Nu lăsaţi pe nimeni să vă intimideze sau să vă grăbească.

Horoscop Lunar Balanta Mai 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 16, 19, 20, 30
Zile nefavorabile : 21, 22, 24, 26, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Balanta / Mai 2016

Citeste si pentru alta zodie:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI