Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Balanta – Noiembrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 31 - October - 2014

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Noiembrie 2014

Horoscop Lunar Balanta Noiembrie 2014

Horoscop Lunar Balanta antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Atunci când Venus şi Jupiter formează o cuadratură încărcată de energie, zeiţa iubirii îl împinge pe zeul excesului să treacă la acţiune. Asta se va întâmpla pe 9 noiembrie. Deşi extravaganţa unei anumite persoane ar putea însemna o seară distractivă care vă lasă o mulţime de amintiri, totuşi nu vă ambalaţi prea tare. Totul trece. Protejaţi-vă inima – dar acordaţi-vă libertatea de a vă bucura de o astfel de ocazie.

Horoscop Lunar Balanta relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Luna Plină de pe 6 noiembrie va avea loc în casă a opta, a problemelor intime. Pentru că totul se petrece în zodia senzuală a Taurului, nu e greu de imaginat cum anume vă veţi bucura de ea. Misiunea dumneavoastră este să nu vă pierdeţi uzul raţiunii din cauza libidoului. Nimeni nu zice să nu vă faceţi puţin de cap. Atenţie însă la posibilele consecinţe ale extravaganţei.

Horoscop Lunar Balanta banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi SUCCES: O afacere ce părea pe punctul de a debuta cu bine s-ar putea lovi de anumite obstacole pe 12 noiembrie din cauza precautului Saturn, care se va întâlni cu Venus în casă a doua, a banilor, şi va emite un avertisment. Faceţi-vă singur un bine. Dacă semnaţi vreun act oficial în această perioadă, asiguraţi-vă că a fost verificat mai întâi de un terţ nepărtinitor.

Horoscop Lunar Balanta turbulente planetare

Horoscop Lunar Balanta Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: în jurul datei de 25 noiembrie va trebui să daţi un răspuns final. De obicei, nu sunteţi adeptul ultimatumurilor, dar de data asta, după săptămâni, poate chiar luni în care aţi încercat să faceţi faţă geloziei sau resentimentelor unei anumite persoane, probabil că v-aţi săturat. Nu vă învinuiţi. Chiar şi Balanţele mai trebuie să-şi iasă din când în când din pepeni.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,2,3,11,20,21,28
Zile nefavorabile: 8,9,10,13,17,18,22,25
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Balanta / Noiembrie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI