Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Balanta – Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 2 - November - 2016

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Noiembrie 2016

Horoscop Lunar Balanta Noiembrie 2016

Horoscop Lunar Balanta Noiembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Venus, planeta guvernatoare, va petrece primele unsprezece zile ale lunii în incandescentul Săgetător. Ea îşi va strecura farmecul pragmatic în comunicare şi în conversaţiile pe care le purtaţi, aşa că veţi fi sufletul petrecerii. De asemenea, veţi fi mult mai direcţi ca de obicei, aşa că pregătiţi-vă pentru câteva ridicări din sprâncene.

Horoscop Lunar Balanta Noiembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Zilele de 4,5 şi 6 noiembrie vor fi minunate atât pentru dumneavoastră, cât şi pentru persoana iubită, deoarece Venus formează un trigon favorabil cu impulsivul Uranus aflat în Berbec. Probabil că veţi decide că e timpul pentru o minivacanţă. Deoarece weekendul e aproape, de ce să nu aveţi parte de unul prelungit? Aşa că săriţi în maşină şi alegeţi o destinaţie necunoscută. Ce plăcut!

Horoscop Lunar Balanta Noiembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Zilele de 4, 5 şi 6 noiembrie vor aduce şi o serie de veşti excelente despre finanţele personale. Poate că mărirea de salariu pe care o aşteptaţi soseşte în cele din urmă – şi încă în stil mare. Poate câştigaţi nişte bani la loterie. în drumurile dumneavoastră, cumpăraţi un bilet. Numai unul singur. N-o luaţi razna.

Horoscop Lunar Balanta Noiembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Jupiter şi Pluton vor forma o cuadratură pe 24 noiembrie – iar când aceste două planete de categorie grea se află într-un asemenea aspect, luptele pentru putere se înteţesc. Dacă sunteţi frustraţi pentru că nu reuşiţi să convingeţi pe cineva că aveţi de gând să acţionaţi în felul dumneavoastră, nici nu mai încercaţi a doua oară. Păstraţi distanţa şi amânaţi discuţia pentru o altă zi.

Horoscop Lunar Balanta Noiembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 4,5, 15, 19, 22, 23
Zile nefavorabile : 6, 18, 24, 25, 30Horoscop Lunar Noiembrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI