Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Balanta – Septembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 2 - September - 2015

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Septembrie 2015

Horoscop Lunar Balanta Septembrie 2015

Horoscop Lunar Balanta Septembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE PLANETARE: Pe 8 septembrie, categoricul Marte va forma un trigon favorabil cu surprinzătorul Uranus şi, pentru că dintr-o astfel de plămadă sunt făcute aşa-zisele întâlniri „întâmplătoare”, dacă sunteţi singur, ar trebui să ieşiţi în lume şi să vă uitaţi cu atenţie în jur. Indiferent de statutul dumneavoastră, veţi întâlni persoane de succes care vă vor ajuta să vă susţineţi cauza sau chiar să vă atingeţi ţelurile profesionale.

Horoscop Lunar Balanta Septembrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: După ce, săptămâni la rând, s-a uitat în urmă, la trecut, în loc să privească spre viitor, pe 6 septembrie iubitoarea Venus îşi va relua mişcarea directă, insistând să procedaţi la fel. Gata cu grijile legate de ceea ce s-ar fi putut întâmpla şi gata cu regretele stârnite de ceea ce credeţi că ar fi trebuit să faceţi. Ajunge! Lăsaţi totul în urmă şi priviţi înainte. Acum, totul e posibil. Ce anume vreţi cu adevărat?

Horoscop Lunar Balanta Septembrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Pe 17 septembrie, seriosul Saturn reintră în Săgetător, casa a treia, a comunicării. Dacă aţi amânat întâlnirea cu superiorii pentru a discuta despre o mărire de salariu, o primă sau o promovare, nu mai aşteptaţi. Atâta timp cât vă faceţi bine treaba, sunteţi capabil să vă impuneţi punctul de vedere. Stabiliţi întâlnirea.

Horoscop Lunar Balanta Septembrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Eclipsa lunară totală de pe 27 septembrie soseşte în nerăbdătorul Berbec, casa a şaptea, a relaţiilor parteneriale. Această lunaţie puternică vă impulsionează să faceţi un pas uriaş către un angajament legat de un anumit tip de parteneriat. înainte de a sări, uitaţi-vă bine unde anume urmează să aterizaţi.

Horoscop Lunar Balanta Septembrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 4, 5, 6, 8, 22, 23
Zile nefavorabile: 9, 10, 13, 16, 24, 25, 31

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI