Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Balanta – Septembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 31 - August - 2016

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Septembrie 2016

Horoscop Lunar Balanta Septembrie 2016

Horoscop Lunar Balanta Septembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
Generosul şi sociabilul Jupiter va pătrunde în zodia dumneavoastră pe 9 septembrie şi, dintr-odată, vi se vor deschide tot felul de uşi – multe dintre ele având de-a face cu parteneriate norocoase. Şansa vă surâde din plin în toate domeniile, iar dacă în ultimul timp aţi întâmpinat greutăţi, acum e momentul ca situaţia să se redreseze.

Horoscop Lunar Balanta Septembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Veţi fi în locul potrivit şi la momentul potrivit pentru a întâlni o persoană încântătoare – mai ales în jurul datelor de 9, 18 şi 19 septembrie. Poate că n-o să consideraţi încă de la început că merită să-i dăruiţi din timpul dumneavoastră, dar dacă aveţi răbdare şi treceţi de învelişul exterior, o să vă placă ce descoperiţi în interior.

Horoscop Lunar Balanta Septembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Venus va pătrunde în intensă şi determinata zodie a Scorpionului pe 23 septembrie, ajungând în casă a doua, a problemelor băneşti şi a finanţelor personale. Acest lucru poate însemna că în luna care urmează se va declanşa o luptă pentru putere. Fiţi atenţi la semnalele care anunţă conflicte.

Horoscop Lunar Balanta Septembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Luna aceasta vor avea loc două eclipse, pe 1 şi pe 16. Eclipsele anunţă schimbări importante care au tendinţa să se petreacă brusc. Dacă nu sunteţi mulţumiţi de actualul loc de muncă, e posibil să decideţi că a sosit momentul să demisionaţi. Faceţi-vă singuri o favoare şi rămâneţi pe loc până când luaţi legătura cu cei care vă pot ajuta să găsiţi un drum nou.

Horoscop Lunar Balanta Septembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 7,8, 9, 25, 30
Zile nefavorabile : 1, 10, 11, 12, 17, 18,21
Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI