Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Berbec – Aprilie 2014

Postat de Urania Horoscop On 28 - March - 2014

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Aprilie 2014

Horoscop Lunar Berbec Aprilie 2014

Horoscop Lunar Berbec antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Soarele îşi etalează deja strălucirea în zodia impulsivă, nepractică şi irezistibilă a Berbecului, iar pe 7 aprilie Mercur i se va alătura. Oare veţi fi vedeta spectacolului? Oh, da, cu siguranţă. De asemenea, veţi fi mai spiritual şi mai amuzant decât de obicei. Faceţi o plecăciune! E rândul dumneavoastră să străluciţi.

Horoscop Lunar Berbec relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: „Ce doriţi” în opoziţie cu „Ce vor ei” poate reprezenta luna aceasta un măr al discordiei, dar, destul de ciudat, veţi simţi nevoia să daţi acţiunilor un curs rezonabil. Nu, nu sunteţi faimos pentru acceptarea compromisurilor, dar, din când în când, chiar şi dumneavoastră puteţi cădea la pace. Poate că nu sunteţi pe deplin satisfăcut, dar vă daţi seama că verdictul a fost corect.

Horoscop Lunar Berbec banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Nu sunteţi prea grijuliu în niciun domeniu al vieţii, lucru valabil şi în cazul problemelor băneşti. Chiar dacă vi se pare că vă pricepeţi, alţii sunt de părere că cedaţi impulsului de moment atunci când cumpăraţi ceva. Misiunea pe care o primiţi acum constă în a evita să cedaţi în faţa argumentelor alunecoase ale unui agent de vânzări experimentat, mai ales în zilele de 25,26, 27 sau 30 aprilie.

Horoscop Lunar Berbec turbulente planetare

Horoscop Lunar Berbec Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Relaţiile devin tensionate în jurul zilelor de 1,2, 3, 22 şi 23 aprilie, însă neînfricatul Marte va face compromisuri în virtutea prezenţei sale în rezonabila Balanţă – cel mai rău scenariu vă înfăţişează cerând scuze pentru cuvintele rostite la repezeală. Din fericire, toţi cei care vă cunosc sunt în stare să vă ierte.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,2,7,13,14,22
Zile nefavorabile: 3,4, 8,15,16, 23,24

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Aprilie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI