Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Berbec – Aprilie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - March - 2016

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Aprilie 2016

Horoscop Lunar Berbec Aprilie 2016

Horoscop Lunar Berbec Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Chiar la timp pentru a vă inspira să fiţi glumeţ, jucăuşul Mercur va da peste surprinzătorul Uranus – ambele planete aflându-se în impulsivă şi incandescenţa dumneavoastră zodie şi în casa întâi, a înfăţişării şi personalităţii. Nu mai e cazul să spunem că de 1 aprilie veţi avea chef să jucaţi câteva farse unei persoane apropiate – şi, slavă Domnului, sunteţi destul de inventivi. Uşurel, totuşi!

Horoscop Lunar Berbec Aprilie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Weekendul de 1 aprilie pare să fie foarte distractiv – şi nu doar pentru că atunci e ziua păcălelilor. Se pare că Luna îşi va petrece timpul în casă a unsprezecea, a prietenilor şi apartenenţei de grup, adică în impetuoasa zodie a Vărsătorului, stabilind contacte cu nu mai puţin de cinci planete. Suspecţii de serviciu vă stau la dispoziţie, dar aşteptaţi-vă şi la câţiva nou-veniţi.

Horoscop Lunar Berbec Aprilie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Dacă aţi încercat să găsiţi momentul potrivit pentru a sta de vorbă cu un superior care vă poate ajuta să avansaţi în carieră, atunci treceţi în agendă data de 5 aprilie. Vorbăreţul Mercur se va afla în Taur, zodia care atrage banii, iar Venus tocmai vă fi intrat în zodia dumneavoastră. Ah, şi Soarele, aflat tot în Berbec, se va cupla cu Saturn, de unde vor apărea toate binefacerile din domeniul profesional. Aveţi întrebări?

Horoscop Lunar Berbec Aprilie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Uitaţi de 1 aprilie. Aşteptaţi-vă la surprize pe 9 aprilie. Soarele îl va găsi în Berbec pe şocantul Uranus la doar două zile după ce Lună Nouă a plantat o sămânţă în acelaşi loc. Dacă e ziua dumneavoastră de naştere, puneţi-vă centura de siguranţă. Dacă nu, puneţi-o oricum. Nu se ştie niciodată ce urzeşte Uranus, dar în niciun caz nu pune la cale ceva plictisitor.

Horoscop Lunar Berbec Aprilie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3, 9, 12, 14, 18, 30
Zile nefavorabile: 4, 6, 10, 15, 16, 19, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Aprilie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI