Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Berbec – August 2014

Postat de Urania Horoscop On 26 - July - 2014

Horoscop Urania Lunar – Berbec / August 2014

Horoscop Lunar Pesti August 2014

Horoscop Lunar Pesti antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Pe 12 august, iubitoarea Venus va pătrunde în Leu, un alt semn de foc, iar o săptămână mai târziu se va întâlni cu prietenosul şi binevoitorul Jupiter. Această alăturare are loc între cele mai generoase planete şi în una dintre cele mai generoase zodii. Pentru că toate acestea se petrec în casă a cincea, a îndrăgostiţilor, copiilor şi creativităţii, cu siguranţă că veţi fi vedeta spectacolului. Bucuraţi-vă!

Horoscop Lunar Berbec relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Puternicul Jupiter şi Soarele au alimentat până acum casa a cincea, a îndrăgostiţilor, şi, pentru că totul s-a petrecut în Leu, zodia cea mai romantică dintre toate, nu e greu de observat că deocamdată nu prea aveţi timp pentru prieteni. Nu-i părăsiţi cu totul. S-ar putea să aveţi nevoie de ei în viitorul apropiat.

Horoscop Lunar Pesti banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: După ce Venus intră în casă a cincea, a speculaţiilor financiare, veţi fi tentat de jocurile de noroc, folosindu-vă chiar de resursele câştigate cu greu. Nu uitaţi că norocul e schimbător, iar extrasele de cont ale cârdurilor de credit extrem de regulate. Nu vă periclitaţi viitorul pentru câteva senzaţii tari trecătoare. La fel se pune problema şi în legătură cu noii admiratori: pare prea frumos ca să fie adevărat.

Horoscop Lunar Berbec turbulente planetare

Horoscop Lunar Pesti Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: E timpul pentru distracţii! Soarele şi Mercur, Mesagerul cosmic, se vor întâlni pe 8 august în Leu, casa a cincea, a îndrăgostiţilor şi a recreerii. Datorită puternicului Jupiter, prezent tot în acest sector, sunteţi pregătit să vă îndrăgostiţi, dar s-ar putea să fie vorba de câteva alarme false. Uşurel!

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2,3,11,12,17,18,19
Zile nefavorabile: 1, 7, 23,24,25,26, 29
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / August2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI