Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Berbec August 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - August - 2016

Horoscop Urania Lunar – Berbec / August 2016

Horoscop Lunar Berbec Agusut 2016

Horoscop Lunar Berbec Agusut Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Impulsul înnăscut spre aventură va atinge un apogeu pe 2 august graţie intrării lui Marte în incandescenta zodie a Săgetătorului. De obicei, planetele din Săgetător nu sunt deloc timide – ca să nu spunem mai mult iar Marte îşi va petrece următoarele două luni în casă a noua, a călătoriilor şi a noilor experienţe. Prin urmare, escapadele spontane vor fi la ordinea zilei.

Horoscop Lunar Berbec Agusut 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
încă de pe 1 august, Soarele, aflat în Leu, casa a cincea, a idilelor, va lua legătura cu seriosul şi conştiinciosul Saturn din Săgetător. Planetelor din Leu le place să se îndrăgostească, dar Saturn e amator de stabilitate şi de predictibilitate. Pare cam plictisitor, dar, aşa cum ştiţi, planetele din Săgetător nu sunt în niciun caz plicticoase. Duceţi acest aspect, alături de actualul partener, la următorul nivel.
Horoscop Lunar Berbec Agusut 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
în jurul datelor de 5 şi 6 august sunt la ordinea zilei disputele legate de bani, care par să izbucnească la locul de muncă. Dacă nu sunteţi plătiţi aşa cum meritaţi, e momentul să-i lăsaţi să afle pe cei responsabili că nu mai sunteţi de acord cu această situaţie. Ziceţi-le totul de la obraz!

Horoscop Lunar Berbec Agusut 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Cel mai delicat tranzit al lunii îl implică pe Marte, care va fi în conjuncţie cu seriosul Saturn pe 24 august. Acest aspect poate fi minunat sau problematic, în funcţie de modul în care îl abordaţi. Dacă sunteţi nepregătiţi pentru a face faţă unui proiect major, pregătiţi-vă acum – şi e bine să ştiţi că, dacă vă faceţi temele, veţi dobândi avântul şi determinarea de a duce lucrurile la bun sfârşit.

Horoscop Lunar Berbec Agusut 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,12,18, 24, 29
Zile nefavorabile: 6,3,6, 7, 13, 25, 26
Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI