Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Berbec – Decembrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 3 - December - 2014

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Decembrie 2014

Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2014

Horoscop Lunar Berbec antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Generosul şi binevoitorul Jupiter aflându-se în casă a cincea, a idilelor, recreerii şi copiilor, sunteţi pregătit pentru distracţie. însă câteva planete din zodia favorită a lui Jupiter, Săgetătorul, vor intra şi ele în joc – iar planetele din Săgetător au în vedere numai dragostea, râsetele şi distracţia. Bucuraţi-vă de trăiri plăcute!

Horoscop Lunar Berbec relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Cu siguranţă că luna asta nu vă veţi plictisi deloc. De fapt, s-ar putea să primiţi mai multe invitaţii şi oferte decât sunteţi în stare să acceptaţi. Dacă nu aveţi niciun angajament, în curând îşi va face apariţia o persoană cu un accent interesant şi câteva poveşti grozave de spus. Rămâne la latitudinea dumneavoastră dacă începeţi sau nu o relaţie, dar ar trebui să aveţi încredere în instinct – să zicem doar că totul arată al naibii de bine.

Horoscop Lunar Berbec banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Dacă sunteţi atent şi nu cheltuiţi peste măsură în jurul datelor de 3 sau 4 decembrie, e posibil să daţi peste un mare chilipir la cumpărături. Nu cumpăraţi primul produs oferit. Puneţi multe întrebări şi obţineţi răspunsurile dorite. Dacă aşteptaţi o promovare care presupune mutatul într-o zonă depărtată, ţineţi-vă bine.
TURBULENŢE planetare: Surprinzătorul Uranus, aflat în casa întâi, a personalităţii şi înfăţişării exterioare, va forma din nou un careu cu intensul şi dominatorul Pluton. Dacă conflictul cu un superior a ajuns prea departe şi nu mai suportaţi această situaţie, veţi fi tentat să vă daţi demisia. Asiguraţi-vă mai întâi că aveţi la îndemână alte posibilităţi.

Horoscop Lunar Berbec turbulente planetare

Horoscop Lunar Berbec Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Din nou, în jurul datei de 15 decembrie, imprevizibilul Uranus va formă cu rigurosul Pluton o cuadratură solicitantă. Această încleştare a Titanilor astrologiei va semăna zâzanie între casa a opta, a resurselor comune, şi casa a unsprezecea, a prietenilor şi apartenenţei de grup. Ce se poate întâmpla? Fiind implicat Uranus, aproape orice, ca să fim sinceri. Nu veţi suporta niciun fel de cenzură, la nivel personal sau la cel al cauzei dumneavoastră.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3,4,5,12,14,21
Zile nefavorabile: 1,15,16,19,20,24,25
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Decembrie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI