Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Berbec – Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 25 - November - 2015

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Decembrie 2015

Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2015

Horoscop Lunar Berbec Decembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Decembrie Nouă de pe 11 decembrie va avea ca efect o nouă şansă de a călători. Această lunaţie favorabilă va aduce laolaltă Soarele şi Decembrie şi vă va convinge cu uşurinţă să vă luaţi un pic de timp liber – pe care, în acest moment, îl meritaţi din plin. Chiar dacă nu e vorba decât de un weekend, nu staţi pe gânduri.

Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Incandescentul Marte, planeta guvernatoare, se află încă în casa a şaptea, a relaţiilor, fiind însoţit, ca întotdeauna, de multă pasiune. Acest fapt poate fi favorabil dacă încercaţi să reînsufleţiţi o relaţie, dar există totodată şi posibilitatea apariţiei unor certuri şi dispute. Controlaţi-vă comportamentul, dar nu vă lăsaţi călcat în picioare.

Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi SUCCES: Decembrie aceasta puterea de concentrare scade, deoarece Mercur şi Soarele străbat încă zodia Săgetătorului, mare amator de distracţii, şi casa a noua, a noilor experienţe. în orice caz, nu uitaţi să fiţi atent la problemele băneşti. Resursele comune, cârdurile de credit şi extrasele de cont ar putea necesita o atenţie deosebită.

Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Decembrie Plină de pe 25 decembrie are loc în Rac, tocmai la timp pentru o vacanţă minunată. Atenţia trebuie să se îndrepte spre familie, copii şi prietenii apropiaţi. Un moment potrivit pentru a-i primi în vizită pe cei dragi! Poate că sunteţi puţin extenuat, dar un Berbec are cu siguranţă capacitatea să-şi adune puterile în astfel de situaţii. Chemaţi toată gaşca.

Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1, 2, 3, 8, 24, 25, 30

Zile nefavorabile:4, 5, 13, 14, 20, 28, 29Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI