Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Berbec – Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - November - 2016

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Decembrie 2016

Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2016

Horoscop Lunar Berbec Decembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
De obicei, vă bucuraţi din toată inima de această perioadă din an – la urma urmei, ce să nu-ţi placă la ea? E sezonul vacanţelor, iar cerul e plin de energii de foc şi de aer, proiectate special pentru a crea momente interesante şi distractive alături de cei dragi. Zilele de 24 şi de 25 decembrie vor fi minunate, pline de iubire, şansă şi acadele.

Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Marte, guvernatorul Berbecului, se află la datorie în imprevizibila şi surprinzătoarea zodie a Vărsătorului şi îşi croieşte drum prin casa a-unsprezecea, a prietenilor şi activităţilor de grup. Pentru că e sezonul vacanţelor, probabil că vă aşteptaţi ca persoane dragi şi îndepărtate să-şi facă apariţia. Având în vedere faptul că Uranus se află în zodia Berbecului, probabil că şi dumneavoastră veţi fi la un moment dat o apariţie neaşteptată pentru alţii.

Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

După pătrunderea lui Venus în impulsivul Vărsător, pe 7 decembrie, probabil că veţi simţi imboldul de a vă face de cap cu cârdul bancar, răsfăţând o anumită persoană – doar pentru că puteţi şi vreţi să vedeţi zâmbetul de pe chipul ei scump. Excelentă idee – la urma urmei, aşa e de sărbători, nu? Faceţi totuşi uz de un pic de cumpătare, dacă e posibil. în cel mult o lună, cârdul se transformă în facturi de hârtie.

Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
în ajunul Anului Nou, Marte va forma o conjuncţie cu Neptun, care are tendinţa să se afle prin apropiere atunci când recurgem la o supapă de eliberare – să zicem droguri sau alcool – pentru a scăpa de asprimea realităţii. Iar Marte este cunoscut pentru prezenţa sa în momentele în care se produc diverse accidente. E noaptea de revelion, aşa că ar trebui să staţi acasă dacă vreţi să vă răsfăţaţi. Rugaţi-vă prietenii să-şi aducă sacii de dormit.

Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 1,3,6,9,11,24,25
Zile nefavorabile : 19, 29, 31Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI