Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Berbec – Februarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 5 - February - 2015

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Februarie 2015

Horoscop Lunar Berbec Februarie 2015

Horoscop Lunar Berbec Februarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

Avantaje planetare: Dacă sunteţi singur, Februarie Plină din Leu, de pe 3 februarie, ar putea pune capăt acestei situaţii. Februarie Plină are loc în casă a cincea, a îndrăgostiţilor şi a tovarăşilor de distracţie, aducând cu sine, fără îndoială, cel puţin un nou admirator pasionat – şi extrem de hotărât să vă cunoască mai bine. Dacă aveţi deja o relaţie, e posibil ca partenerul să devină gelos.

Horoscop Lunar Berbec Februarie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Venus, zeiţa relaţiilor, străbate casa a douăsprezecea, a secretelor, iar totul se petrece în Peşti, o zodie destul de romantică. Va fi greu de rezistat relaţiilor clandestine, mai ales atunci când, pe 1 februarie, Venus se întâlneşte cu Neptun, dar dacă aveţi o viaţă fericită în cuplu, faceţi tot posibilul s-o păstraţi.

Horoscop Lunar Berbec Februarie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Lui Venus i-a mers vestea că e zeiţa iubirii, dar tot ea se ocupă şi de bani, şi de posesiuni. Pe 20 februarie ajunge în zodia dumneavoastră şi se întâlneşte atât cu Februarie, cât şi cu Marte, planeta guvernatoare. Prin urmare, e uşor de constatat că situaţia se întoarce în favoarea dumneavoastră, şi încă destul de repede.

Horoscop Lunar Berbec Februarie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Zilele de 20 şi 21 februarie ar putea aduce câteva focuri de artificii serioase, deoarece Venus şi emotiva Lună intră în contact cu incandescentul Marte, planeta guvernatoare, dar şi cea mai iute la mânie. Dacă aţi pus ceva la cale, nu veţi mai putea ţine ascuns lucrul cu pricina. îndepărtaţi spectatorii din zonă înainte de începerea bătăliei.

Horoscop Lunar Berbec Februarie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:6, 7, 8, 19, 24, 25, 26

Zile nefavorabile:1,5.6,21,22,23

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI