Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Berbec – Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - February - 2016

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Februarie 2016

Horoscop Lunar Berbec Februarie 2016

Horoscop Lunar Berbec Februarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
Dacă vă simţiţi norocoşi în jurul datei de 9 februarie, s-ar putea să vă distreze să cumpăraţi un bilet de loterie sau să petreceri câteva ore la un cazinou. Venus şi Jupiter vor forma un trigon favorabil în zodii de pământ, aşa că norocul pluteşte în aer. Dar nu vă pierdeţi cu firea şi nu faceţi praf banii pentru ipotecă. Luaţi cu dumneavoastră o sumă moderată de bani şi încredinţaţi cârdul unei persoane care nu va fi dispusă să vi-l înapoieze.

Horoscop Lunar Berbec Februarie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
La timp pentru o încântătoare zi de Sf. Valentin, expansivul Jupiter va forma un trigon paşnic cu emotiva Lună aflată în senzuala zodie a Taurului, semnul astrologie căruia îi place confortul. Cu toţii vom avea chef să fim îmbrăţişaţi, dar în cazul Berbecului poate fi vorba şi de câteva cumpărături legate de această zi de sărbătoare. Atenţie! Ştiţi foarte bine cât de generos poate fi Jupiter!

Horoscop Lunar Berbec Februarie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Venus şi Saturn se vor întâlni pe 29 februarie pentru a vă aduce veşti minunate legate de carieră. Există potenţial pentru o nouă slujbă, un alt post sau şansa de a învăţa ceva cu totul nou. Veţi fi dispuşi să porniţi la drum pe cont propriu. Cu Saturn la bord, aflat într-o dispoziţie favorabilă, aveţi undă verde.

Horoscop Lunar Berbec Februarie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Amestecul de energii de pe 6 februarie poate fi puţin cam derutant, concretizându-se, de pildă, într-o misivă primită de departe. Este posibilă o schimbare bruscă a situaţiei financiare sau romantice – dar nu vă îngrijoraţi. Dumneavoastră veţi iniţia schimbarea, iar cu ajutorul trigonului favorabil dintre vorbăreţul Mercur şi optimistul Jupiter, comunicarea va fi ca o adiere. Purtaţi-vă cu blândeţe.

Horoscop Lunar Berbec Februarie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3, 4, 6, 25, 26, 29
Zile nefavorabile: 5, 7, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Februarie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI