Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Berbec Ianuarie 2014

Postat de Urania Horoscop On 4 - January - 2014

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Ianuarie 2014

Horoscop Lunar Berbec Ianuarie 2013

Horoscop Lunar Berbec antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Preocuparea de a face pe toată lumea fericită, cât mai mult timp posibil, nu poate fi întâlnită de obicei în lista dumneavoastră de urgenţe, însă luna aceasta veţi fi mai predispus la compromisuri. Relaxaţi-vă. N-o să vă ieşiţi din mână. Doar că evoluaţi. Pe 11 ianuarie observaţi reacţia unui reprezentant al autorităţii – pozitivă sau negativă.

Horoscop Lunar Berbec relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Misiunea dumneavoastră este de a adapta problemele domestice şi familiale la cele din sfera carierei – însă nimeni nu spune că o să fie uşor. Terminaţi toate proiectele profesionale, dar nu uitaţi că sunteţi aşteptat şi acasă. Pe 16 ianuarie, fiţi atent şi nu adoptaţi faţă de partener o atitudine de genul „Dacă m-ai iubi, ai…”

Horoscop Lunar Berbec banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI succes: Pe 7 ianuarie, vorbiţi pe şleau despre problemele financiare. Dacă sprijinul promis pe 3 sau 5 se materializează, nu aveţi niciun motiv de îngrijorare. Dacă nu se întâmplă aşa, e momentul să vă reexaminaţi priorităţile, făcând ajustările potrivite
– chiar dacă asta înseamnă să vă luaţi rămas-bun de la cineva apropiat.

Horoscop Lunar Berbec turbulente planetare

Horoscop Lunar Berbec Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Luna Nouă de pe 1 ianuarie, din casa a zecea, a carierei, va face în aşa fel încât această zi de Anul Nou să vă rămână întipărită în memorie. Poate că la miezul nopţii închideţi ochii şi lipiţi călcâiele în speranţa că veţi ateriza într-o poziţie mai bună – lucru deloc imposibil. Nu dezarmaţi.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: l, 11,17,19,22,23,24
Zile nefavorabile: 2,3,4,6,7,16,25

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Ianuarie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI