Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Berbec – Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 3 - January - 2015

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Ianuarie 2015

Horoscop Lunar Berbec Ianuarie 2015

Horoscop Lunar Berbec Ianuarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

Avantaje planetare: Zilele de 13 şi 14 ianuarie vor fi distractive. Vorbăreţul Mercur şi fermecătoarea Venus, aflate în surprinzătoarea zodie a Vărsătorului, se vor întâlni cu Uranus, cea mai imprevizibilă energie din Univers, care se întâmplă să se găsească tocmai în casa întâi, a personalităţii. De aici vor decurge anumite surprize plăcute – fie pentru, fie datorită dumneavoastră.

Horoscop Lunar Berbec Ianuarie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: în jurul datei de 4 ianuarie, persoana iubită va fi pusă în umbră de situaţia domestică, deoarece Ianuarie Plină din Rac luminează casa a patra, a familiei şi a preocupărilor legate de copii. Poate că e nevoie să întreruperi idila câteva zile, poate chiar mai multe săptămâni – însă mulţumirile pe care le veţi primi vor merita efortul.

Horoscop Lunar Berbec Ianuarie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: Nu e exclusă o petrecere costisitoare în jurul datelor de 13 sau 14 ianuarie, dar pentru că aţi făcut ore suplimentare pe 4 sau pe 5, de ce nu? O meritaţi. Ah, şi încă ceva. De ce să nu răsplătiţi pe cineva cu o seară petrecută în oraş? Noutatea obiectelor se epuizează rapid, dar distracţiile sunt veşnice.

Horoscop Lunar Berbec Ianuarie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: în primele două săptămâni ale lunii, Mercur, Venus şi Marte vor trece cu rândul prin imprevizibila zodie a Vărsătorului, casa a unsprezecea, a ţelurilor, a prietenilor şi a activităţilor de grup, pregătind terenul pentru Lună Nouă de pe 20 ianuarie. Momentul e perfect pentru a găsi persoane care vă împărtăşesc idealurile şi pentru a începe o asociere.

Horoscop Lunar Berbec Ianuarie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:4, 13, 14, 20, 22, 27

Zile nefavorabile:2, 3, 15, 16, 30, 31

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI